iPhone 8 – Förbeställningar öppnar nu!

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandata chiar acum de la Apple si partenerii locali din cateva zeci de tari, comenzi putand fi plasate si in Romania.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate din acest moment de la compania Apple si partenerii sai din cateva zeci de tari, iar din Romania le puteti precomanda din denna sida. Compania Apple a anuntat ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate incepand de astazi intr-o varietate de tari, iar precomenzile oficiale din Romania vor incepe pe data de 22 septembrie, atunci cand are loc lansarea telefoanelor in baza precomenzilor de azi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus precomandate acum vor fi livrate de catre compania Apple incapand cu data de 22 septembrie, cand este programata lansarea oficiala a telefoanelor. Atunci fanii companiei Apple se vor aduna in fata magazinelor din zecile de tari in care iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate acum pentru a isi ridica telefoanele rezervate in magazine, sau pentru a cumpara unele noi de acolo.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fo precomandate acum de la Apple si partenerii sai din urmatoarele tari : Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Luxemburg, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyskland, Kina , Taiwan, Förenade Arabemiraten, STORBRITANNIEN, US och Amerikanska Jungfruöarna.

iPhone 8 – precomenzile au fost deschise in mod oficial!

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt lansate in foarte multe tari chiar din primul val pentru ca Apple vrea sa aiba parte de o lansare cu un relativ succes anul acesta. Toata lumea stie ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt telefoanele cu adevarat dorite de catre clienti, iPhone X atragand atentia lumii intregi atat in timpul prezentarii de marti, cat si in ziua urmatoare, acest telefon fiind cel pe care Apple l-a creat in ultimul an.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt upgrrade-uri minore spre medii fata de seria iPhone 7, ecranul True Tone, noul chip A11 Bionic, carcasa din sticla si incarcarea wireless fiind practic schimbarile notabile. In rest, iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu aduc mare lucru in plus fata de seria iPhone 7, ba mai raman si fara doua culori foarte populare, asa ca probabil oamenii vor avea o alegere mai grea de facut anul acesta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar trebui sa fie disponibile in stocuri suficiente pentru clientii companiei Apple, iar asta pentru ca va fi oricum cerere mica pentru aceste modele. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt vandute in versiuni cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare la preturi care incep de la 800 de euro, sau 3700 – 3800 de LEI, iar primele unitati vor ajunge in Romania pe piata neagra din 22 septembrie, iar oficial din 29 septembrie.

iPhone 8 förbeställningar öppnade