iOS 11.1 beta 1 – enorm ökning av autonomi

iOS 11.1 beta 1 are o crestere uriasa a autonomiei bateriei, pe iPhone 8 Plus compania Apple oferind o imbunatatire colosala pentru clientii sai.

iOS beta 11.1 1 are o crestere uriasa pentru autonomia bateriei, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, diferenta fata de iOS 11.0.1 fiind foarte greu de explicat in vreun fel. Practic, pe 8 iPhone Plus iOS 11.1 beta 1 obtine o autonomie a bateriei ce este cu peste o ora mai mare decat cea obtinuta pe iOS 11.0.1, diferenta fiind uriasa si reprezinta mai bine de un sfert din autonomia obtinuta pe versiunea publica.

iOS 11.1 beta 1 este in momentul de fata in perioada de testare la compania Apple, iar de ce reuseste sa ofere o autonomie atat de mare pentru bateria iPhone 8 Plus e greu de spus. Avand in vedere ca iOS 11.1 beta 1 este deocamdata in perioada de testare, e greu de spus daca autonomia oferita acum va fi disponibila inclusiv in versiunea finala a sistemului de operare, dar Apple ne poate face si surprize placute.

iOS 11.1 beta 1 este oferit inclusiv in versiune public beta pe care o poate instala oricine, ea oferind exact aceelasi beneficii precum versiunea pentru dezvoltatori. Chiar daca iOS 11.1 beta 1 are autonomie extrem de buna pe iPhone 8 Plus acum, va recomand sa nu va faceti sperante extremd e mari ca acest lucru se va pastra inclusiv in momentul in care versiunea finala a sistemului de operare va fi disponibila.

34 KOMMENTARER

  1. Cand a mai fost sa fie semnate 3 variante de ipsw de Apple !?
    10.3.3 , 11 , 11.0.1 ….. sa nu uitam si de al “4-lea” … beta ….. ce concluzie tragem !?
    SUPERB ???

  2. tocmai am gasit un bug enervant in IOS 11, si nu pe beta. Daca ai un apple watch conectat la telefon, viteza wifi pe 2.4ghz este mediocra. Testat pe SE si 8. Cu bluetooth conectat la ceas, nu am mai mult de 12mbps. Cu bluetooth pe Off complet ajung si la 60mbps

  3. @Cătălin Petrisor Crezi că merită să trec de la 10.3.3 tot pe un iPhone 7? Chiar nu știu ce să fac. Eu folosesc și wapp foarte mult, adică vorbesc încontinuu. Și Instagram.
    Sper să-mi dai și tu un sfat.
    @Pastravanu Silviu, tu cum ai folosit telefonul, in intervalul ăla de timp?

  4. @d.c.: nu pot sa ti dau un sfat si imi cer scuze pentru asta.Eu sunt un utilizator de iPhone de la i3GS pe care il mai am pe undeva, dar nu sunt specialist.Cred ca Zaone este mai in masura sa te sfatuiasca.Eu pot sa ti confirm ca print sreenul este real, nu am niciun interes, nu promovez nimic.Am postat o realitate personala cu i7 folosit@Pastravanu Silviu: in modul cel mai normal .Pe scurt toate activate(wi-fi, LTE, bluetooth(vorbesc numai cu casca Plantronics Voyager Legend sau cu sistemul BT din masina, WA, verificare starea vremii cam din ora in ora sunt cu casa decopertata,mai vizionez si DigiSport pe DigiOnline,luminozitate setata pe automat,iDevice verjficat incontinuu pentru articolele noi, intr un cuvant ,doua,trei NICIUN FEL DE ECONOMIE.

  5. Cătălin Petrisor: Mersi fain că ți-ai făcut puțin timp.Cred că o să trec și eu la 11. Nu trebuie să fii specialist. Pentru că oricum opiniile oamenilor nu sunt toate la fel. Și nimeni nu cred că folosește in același mod telefonul

  6. @d.c.:cu mare drag , faci cum consideri , eu am facut update de fiecare data in seara aparitiei updatului atat pe iPhone cat si pe iPad si niciodata nu am avut probleme.
    Poate am fost norocos.

  7. O sa urc si autonomia bateriei pe iPad la a 2a incarcare dupa update la 11.0.1
    Acum e la 46% -utilizare 6 ore, 24 minute, cu DigiOnline 64%, adica 3 ore pe ecran.Super OK ?

  8. IOS 11.1 este varză pe 6s+, autonomia bateriei lasă de dorit, are bug-uri multe și închide telefonul instantaneu când nu te aștepți, cât și dacă poți, nu lua acest update