iPhone 8 Plus vs Google Pixel 2 XL - Prestandajämförelse

iPhone 8 Plus si Google Pixel 2 XL apar intr-un nou test de performante care confirma inca o data faptul ca iOS 11 are nevoie de mai multa memorie RAM.

8 iPhone Plus si Google Pixel 2 XL apar astazi intr-un nou test menit sa compare performantele celor doua telefoane mobile care se vor lupta in aceasta toamna pentru atentia oamenilor din lumea intreaga. Din pacate, iPhone 8 Plus dezamageste in fata Google Pixel 2 XL in ceea ce priveste performantele, iar asta din cauza faptului ca iOS 11 are un mod diferit de a administra memoria RAM a telefoanelor, schimbarea fiind proasta.

iPhone 8 Plus si Google Pixel 2 XL au fost nevoite sa redeschida multe dintre jocurile si aplicatiile pe care le aveau lasate in fundal, insa telefonul Apple a cam pierdut din acest punct de vedere. iOS avea ca punct forte sistemul de administrare al memoriei RAM si capacitatea de a tine aplicatiile deschise in fundal, insa acest lucru a disparut complet, asa ca cei 3 GB RAM ai iPhone 8 Plus sunt, aparent, complet inutili.

iPhone 8 Plus vs Google Pixel 2 XL – comparatia performantelor

iPhone 8 Plus ne arata in fata Google Pixel 2 XL ca este timpul ca Apple sa mai adauge 1 GB RAM in telefoanele sale, pentru ca ele incep sa fie depasite de telefoanele Android. Chiar daca procesorul iPhone 8 Plus este cu mult mai puternic decat cel al Google Pixel 2 XL, experienta finala de utilizare are foarte mult de suferit pentru ca aplicatiile nu pot fi tinute in fundal de catre telefon.

iPhone 8 Plus este o dovada foarte clara a faptului ca uneori cei de la Apple pun mai mult pret pe profit decat pe experienta oferita utilizatorilor din lumea intreaga. Din pacate compania Apple nu ofera mai mult de 3 GB RAM in iPhone 8 Plus, sau orice alt model existent pe piata, iar iPhone X va avea tot 3 GB RAM, desi in realitate ar avea nevoie de 4 GB RAM, insa poate ca modelele de anul viitor ne vor aduce asta.