Samsung Galaxy S9 – Det första riktmärket gör hela världen besviken

Samsung Galaxy S9 dyker upp i ett första riktmärke där den gör en besvikelse på grund av en förändring som Samsung inte vill göra för telefonen 2018.

Samsung Galaxy S9 det dyker upp idag i det första riktmärket, eller vad som verkar vara ett prestandatest gjort för den nya telefonen som Samsung-företaget kommer att lansera på globala marknader. Du kan se på bilden nedan vad som verkar vara resultatet av ett test som gjorts för en telefon Samsung Galaxy S9, men i verkligheten vet vi inte riktigt om han var förfalskad, eftersom det är ganska stora chanser att det är så.

Samsung Galaxy S9 presenteras fortfarande i detta riktmärke som en telefon som fortfarande finns kvar med endast 4 GB RAM implementerad av Samsung, även om den har den nya processorn 9810. Vissa rykten tidigare tydde på att Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus kommer att ha 4 GB RAM integrerat, precis som Samsung Galaxy S8, och detta första riktmärke verkar bekräfta detta, även om allt verkar svårt att tro.

Samsung Galaxy S9 får också ett mycket dåligt betyg i detta riktmärke, långt under vad Samsung Galaxy S8 får till exempel, men det är att vänta om telefonen bara är under utveckling. Vi har tidigare sett riktmärken med dåliga resultat för outgivna telefoner, de gjordes bara för att visa några av de specifikationer som telefonerna har, och i denna kategori inkluderar vi även Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 benchmark 1

Samsung Galaxy S9 – den första benchmarken gör alla besvikna

Det ryktas inte att Samsung Galaxy S9 kommer med hårdvara som kommer att erbjuda exceptionell prestanda, eftersom varken Qualcomm Snapdragon 845 eller Exynos 9810 har någon större chans framför sig iPhone X. Naturligtvis pratar vi här bara om syntetiska tester, för i verkligheten överträffades telefonen från Apple av de koreanska produkterna, och detta beror på det dåliga systemet för att hantera RAM-minnet.

Samsung Galaxy S9 har alla möjligheter att attackera iPhone X i år om den har minst 6 GB integrerat RAM-minne, annars får den samma problem som den dyra Apple-telefonen. Tyvärr för alla verkar det som att Samsung och Apple kan tänka likadant i vinstsyfte, och för att Samsung Galaxy S9 ska bli billigare kan vissa förändringar diskonteras så att folk inte tar en massa pengar ur sina fickor.

Samsung Galaxy S9 kommer inte att komma med några större förändringar jämfört med Samsung Galaxy S8-serien, Samsung-företaget tänker behålla skärmen och en stor del av designen oförändrad. Det är möjligt att bättre kameror kommer att implementeras i Samsung Galaxy S9, men även några potentiella nya interna komponenter, förutom processorn, men annars bör inget väsentligt dyka upp.

42 KOMMENTARER

  1. Mai bine sa scoată S10 de acuma care va fi la fel cu S9 care va fi la fel cu S8 cu SD 855,8 gb ram și Adreno 740. Evident va rula android Eugenia. ??

  2. Stai chill,cum e iPhone 6-6S-7-8,așa va fi și galaxia S8-9-10-11,un pic șlefuit pe ici pe colo. Or sa tragă de design-ul asta mulți ani de zile. Pe partea de software cu ce sa mai vina? A,dar stai ca ei nu fac software(doar bloatware),le face google in locul lor ca ei nu sunt in stare. Sa vedem cum au sa copieze face id,căci de copiat îl vor copia cumva de asta poți fi sigur.
    Și degeaba va fi racheta dacă poziționarea senzorului de amprenta va strica totul,pentru mulți asta e un factor decisiv de a zice pass la S9.

  3. pai tocmai, nu am zis ca nu mai exista concurenta…dar nu o mai ofera samsung…dex samsung a fost inmormantat de huawei, pixel daca nu avea problemele multiple era cel mai ok android pur, one plus cel mai ok calitate pret…deci samsung nu prea mai avea nimic pt nimeni, decat daca vroiai oled si culori supra saturate etc

  4. doar huawei se mai poate bate cu sammy.
    pixel se vinde slab,nu a fost niciodata un concurent.
    oneplus e prea mic.

  5. hmm, pixel sa il lasam la o parte ca au avut prea mari probleme, dar huawei iar xiaomi depasesc samsung..deja doar prin pret se mai pot diferentia pt utilizatori. Oricum eu ma bucur, samsung niciodata nu a facut o experienta hardware placuta…e bine sa isi concentreze atentia pe componente.Imi pare rau daca tu te ingrijorezi pt samsung, dar asta este cel mai bun lucru. Pe partea de tablete apple i-a scos, pe partea de pc/laptop Apple si Dell i-a scos. Acuma urmeaza ca Apple Huawei si Xiaomi sa ii scoata si din industria de smartphone

  6. cydia reprezinta jailbreak…din ce stiu, ios10 are jailbreak….daca confund te rog sa oferi link
    Din ce am inteles s-a prezentat si jailbreak pt ios11..

  7. Cu ce sunt lansările Samsung triste? Prin prisma scorului obținut care e fake? In tabel nu scrie nimic ca ar fi S9, poate fii la fel de bine J5 (2018)
    Terminalele Samsung întotdeauna au fost evoluate și în tendințe cu piața smartphone-urilor, aici chiar nu e loc de dramatizare
    Oricum degeaba un smartphone e rachetă dacă in viata reala are probleme cu softul, scorul obținut în testele sintetice sunt de referință și nu arata performanta dispozitivului

  8. Toți trag de designul care ia consacrat și mai schimba ceva pe ici pe colo (unii mai mult ca alții asta e clar), e greu sa mai faci un design nou cap-coada acum
    Ai dreptate Samsung nu face OS doar Google, e fac bloatware, dar chiar și asa anul acesta au depășit iphone cu bloatware ul lor cu tot, deci se poate, pentru ca Apple nu mai e în stare sa optimizeze OS ul, dar nici nu mai e înstare sa se ocupe de propriile smartphone-uri, parca totul e lansat exclusiv pentru profit
    Ce sa copieze Samsung de la Apple? Tehnologia Face ID? Adică cipul Microsoft Kinect care exista de foarte mulți ani pe piața? La fel cu Apple a copiat recunoașterea faciala din android?

  9. Sa il stapanesti sanatos!!! Verifica si tu marile probleme sa zicem ca sa ii faci retur. Dungile sigur le vedeai de la prima deschidere. Mai citisem ceva cu butonul silent sa nu fie bine bagat dar aia cred ca era de la o cazatura. Baga ios11.1 direct. Nu merita absolut deloc sa stai pe cel cu care a venit

  10. Aici sunt total de acord cu tine,m-au lasat rece din totdeauna scorurile sintetice,vedem ca si in cazul iphone X ca viata(Note 8) bate filmul(iphone X). Conteaza enorm sistemul de operare si cum ios e din ce in ce mai varza,uite rezultatul. Cu totul altul era rezultatul daca Note 8 avea doar 4 gb de ram,deci zic sa nu ne culcam pe o ureche nici cu android-ul,iar daca S9 va avea tot 4 gb de ram e deja fail din start.

  11. Chiar si mai putin,acum ceva timp la expirarea celor 2 ani de abonament alaturi de un 4S pe care i-am vandut atunci la un prieten a durat de dimineata cand am platit la VDF vreo 10 euro si le-am dat IMEI-ul tel-lui pana dupa masa pe la 4-5 cand era deblocat,deci sub 12 ore. Baga-ti cartela non-vdf in ea si asteapta,cand e deblocat si-o ia singur.

  12. Nu cred ca va avea 4 GB ram, mai ales ca N8 are 6 GB, deși implicit și S9 va avea tot 6GB ram
    De acord ca nu trebuie lăsat garda jos indiferent de ce OS este vb, dar e un început promițător faptul ca android modificat administrează bine resursele, mult mai bine decât ios

  13. Nuuuu.. dar nu inteleg rautatea asta la Zaone.. frate nu este singurul site pe care il frecventez..dar ca la Zaone nu este nicaieri ??

  14. Hai sa fim seriosi..chiar nu se vede de la o posta ca este fake? Nu vezi ce punctaj a scos la multi.core? Nu trebuie link sa ne dam seama ca este o aberatie mare acest scor..

  15. face ca apple acelasi design de 4 ani. si schimbari minuscule la hardware. daca apple are cretini care dau bani pe acelasi telefon in fiecare an, samsung va avea la fel.

  16. problema sunt cretinii ce abia traiesc de la o luna la alta dar isi cumpara Apple…in loc de samsung ce are produse si la 100-200$

  17. Acest articol arata clar foamea si seriozitatea domnului care detine site-ul. Citesti titlul ( este CLAR vorba de Samsung S9) dupa care cand intrii in articol (pentru ca domnul sa primeasca 2 centi de la cele 30 reclame de pe pagina ) se descrie un posibil test la un posibil telefon facut de niste posibili domni care au avut acces la el ( probabil presedintele
    samsung care este la puscarie si design managerul lui s9 care este nemultumit de salariul ) si vazant ca este mai de kkt decat Iphone (3gs) repede l-a ridicat pe net.
    Dezamagitor acest domn care ne aduce lumina despre idevice-uri.