Samsung GALAXY Note 9: Första hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 dyker upp i de första praktiska videorna som gjordes vid evenemanget där Samsung presenterade den nya telefonen för hela världen.

Samsung GALAXY Note 9 Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 dök upp i de första praktiska videorna direkt efter att telefonen presenterades av det koreanska företaget, och de visar oss nyheterna förberedda för kunder. Du har redan sett Samsung GALAXY Note 9 i en mängd olika bilder som hittills publicerats på Internet, så du är säkert bekant med den, designen är väldigt lik förra årets.

Samsung GALAXY Note 9 har en ny dubbelkamera, vilket ser ganska konstigt ut, de två sensorerna placerade bredvid varandra visar att designerna inte riktigt brydde sig om dess utseende. Samsung GALAXY Note 9 har dock förmågan att spela in bättre foton och videor, har överlägsen prestanda jämfört med den tidigare modellen, men också ett batteri med mycket större kapacitet.

Samsung GALAXY Note 9: Första hands-on VIDEO

Samsung GALAXY Note 9 är tyvärr ingen dum designmässigt, och det kommer att betyda mycket för de som har Note 8, och jag ser ingen anledning att uppgradera. För att vara helt ärlig så är Samsung GALAXY Note 9 en bättre telefon än Samsung Galaxy s9, men utan en designförändring kommer den säkert att få exakt samma öde i försäljningen.

11 KOMMENTARER

  1. De acord cu tine. Copiază ideea nesimțită a Apple, dar fata de ceilalți au pierdut masiv pentru ca nu au ținut cont de un lucru esențial. Cine cumpăra Apple cumpăra pt orice altceva decât pt tehnica din el. Este mai slăbuț decât alții dar arata bine și e mai stabil. Îl ajuta și sistemul de operare făcut doar pt el. Dacă cei care cumpără iPhone o fac sa arate ca au bani, ca le place sa fie diferiți, sa se expună, sa fie trendy, ei bine Samsung avea alte atuuri. Printre care și noutatea tehnica.
    Când te apuci sa imiți comportamentul concurentei asigura-te ca și cumpărătorii tai au aceleași nevoi. Chiar nu era cazul la Samsung sa imite Apple. Mare greșeală. Și Apple o ia ușor ușor la vale, însă Samsung a simțit căderea mult mai intens

  2. Bravo Samsung,la pretul lui Galaxy Note 9 chiar vreti sa nu mai vindeti nimic.Poate la anul vom plati peste 1000 de euro pentru seria Galaxy S si 1400€ pentru seria Note,un pret la indemana oricui.

  3. Copiaza Iphone. Daca aia pot, si mai castiga si bani de ce sa nu facă si ei asa… Vezi seria Iphone 6 – până la 8…?? Doar ca oile Apple se incoloneaza si cumpara “inovatia” fata de fanii Android care taxează imediat lipsa inovatiei : S9 scade și creste Huawei, One+ etc

  4. Am fost fan seria Note până la Note 4 inclusiv.
    Note era un tel de lucru, ceva practic, un fel de agenda la purtător, din plastic, baterie detasabila etc. De la Note 5 l-au transformat intr-o bijuterie si tel de statut/imagine – au copiat Apple. Au început să”poarte” Note toti fitosii care nu stiu sa folosească nici macar jumatate din functiile telefonului – ceva gen fanii Iphone??
    Note a devenit din ce in ce mai mare . Mare rau sa se vadă si sa moara dușmanii. Anul asta l-au facut si mai mare. Si 200 grame… Il vand la Kilogram??
    Note-ul avea sens cand toate tel aveau sub 5″ diagonala si Note avea 5.7″, dar, de cand toate au de la 5.5″ în sus, nu-si mai are rostul…
    Ah, ba da, sa moara dușmanii…

  5. De acord cu tine. Copiază ideea nesimțită a Apple, dar fata de ceilalți au pierdut masiv pentru ca nu au ținut cont de un lucru esențial. Cine cumpăra Apple cumpăra pt orice altceva decât pt tehnica din el. Este mai slăbuț decât alții dar arata bine și e mai stabil. Îl ajuta și sistemul de operare făcut doar pt el. Dacă cei care cumpără iPhone o fac sa arate ca au bani, ca le place sa fie diferiți, sa se expună, sa fie trendy, ei bine Samsung avea alte atuuri. Printre care și noutatea tehnica.
    Când te apuci sa imiți comportamentul concurentei asigura-te ca și cumpărătorii tai au aceleași nevoi. Chiar nu era cazul la Samsung sa imite Apple. Mare greșeală. Și Apple o ia ușor ușor la vale, însă Samsung a simțit căderea mult mai intens

  6. Bravo Samsung,la pretul lui Galaxy Note 9 chiar vreti sa nu mai vindeti nimic.Poate la anul vom plati peste 1000 de euro pentru seria Galaxy S si 1400€ pentru seria Note,un pret la indemana oricui.

  7. Genial. Asa este 100%
    Intr-adevar la design nu bate nimeni nimeni Apple. Iei in mana orice Iphone si pleci cu el acasa