Samsung utvecklar en KONKURRENT för Huawei Mate 20X

Samsung are in plin proces de dezvoltare un nou competitor pentru Huawei MATE 20X, iata ce planuri are compania coreeana pentru telefonul sau de gaming.

Samsung telefon Huawei Mate 20X 359922

Samsung lucreaza la foarte multe telefoane in momentul de fata, iar printre ele se numara inclusiv un competitor pentru Huawei Mate 20X, telefonul de gaming pe care chinezii l-au lansat chiar saptamana aceasta. Samsung nu a lansat pana acum un telefon de gaming, iar Huawei Mate 20X cam pune presiune pe coreeni, care nu au nimic similar in oferte, cel putin in ceea ce priveste diagonala ecranului, aceasta fiind de 7.2 inch pentru produsul chinezilor.

Samsung are nevoie de un competitor pentru Huawei Mate 20X deoarece exista destui gameri care-i cumpara telefoanele, iar in momentul de fata nu are ce sa le ofere pentru a-i tine interesati de produsele pe care le vinde. Un telefon de gaming care sa concureze cu Huawei Mate 20X ar fi ideal pentru coreeni, care ar putea noi experiente pentru clientii care decid sa-i cumpere produsele disponibile in momentul de fata in oferta globala.

Samsung utvecklar en KONKURRENT för Huawei Mate 20X

Samsung nu a lasat sa se dezvaluie pana in momentul de fata detalii cu privire la competitorul Huawei Mate 20X, insa cel mai probabil vorbim despre un smartphone cu specificatii foarte apropiate. Samsung ar putea lansa un telefon de gaming care are un ecran cu diagonala ce depaseste 7 inch, un procesor de ultima generatie, mai multa memorie RAM, si un design posibil similar cu cel al Huawei Mate 20X, exceptand camera tripla, care va ajunge in alte telefoane.

Samsung nu va lansa prea curand acest competitor pentru Huawei Mate 20X, iar asta pentru ca are alte planuri pentru urmatoarele luni, iar printre produsele pregatite nu se numara si un posibil telefon de gaming. Samsung incearca sa ramana relevanta in piata telefoanelor cu produsele pe care le lanseaza, iar desi nimeni nu credea ca un competitor Huawei Mate 20X este ceea ce ar putea oferi coreenii prea curand, iata ca totusi acesta este planul lor.