Apple berömmer iPhone XR autonomi och iMessage Security

Apple berömmer iPhone XR autonomi och iMessage Security

Apple publicerade två nya annonser i går kväll som hyllade batteriets autonomi iPhone XR, men även iMessage-säkerhet, och nedan kan du se vad amerikanerna har skapat. iPhone XR presenteras av Apple-företaget som iPhonen med det bästa batteriet bland alla modeller som släppts hittills, vilket till viss del bekräftades av testerna.

När det gäller säkerheten för iMessage talar vi återigen om något som bekräftats till 100 % av olika tester som gjorts hittills, de från Apple som lyckats erbjuda en mycket välkrypterad meddelandelösning. Naturligtvis är beröm bättre när det kommer från andra människor, men trots det presenterar Apple två starka sidor av sina produkter, och det ljuger inte riktigt.

22 KOMMENTARER

  1. Daca apple ar pune bateri de 4000-5000mha ar fi singurul telefon care”chiar” ar putea rezista 2 zile din cauza ca nu se descarca peste noapte. Orice alt telefon le android chiar daca il ai 50% seara dimineata mai mult de 35-40 nu mai si de siguranta tor il bagi la încărcat l. Asa ca ori daca bagi 3500(cat sa te tine o zi) ori ca bagi 5000ctot o să-l încarci zilnic

  2. Oricum daca Apple ar pune baterii cum pune Huawei si Samsung ar ajunge la o autonomie mult, mult, mult, mult mai bună și daca ar pune si fast charging ar fi perfect

  3. bună tuturor. Mi-am cumpărat acel încărcător rapid BlitzWolf. Iar încărcătorul acela împreună cu cablul original Apple usb C, Încarcă iPhone XS Max, în o oră și 46 de minute. sunt curios dacă are cineva nu doar cablul original ci și acel încărcător original de la Apple. Iar dacă timpul de încărcare este mai mic, mai mare, sau la fel cu acesta. Vă întreb aceste lucruri ca să înțeleg dacă merită diferența de preț a unui încărcător original ce costă aproximativ 250 sau 300 RON. În comparație cu acesta pe care eu mi l-am achiziționat. La prețul de 100 RON.. Iar cu tot cu acel cablu. Am plătit undeva la 250 RON dacă îmi amintesc

  4. la Apple încărcătorul + cablu costă undeva la 500 RON ambele. Pe când așa am achiziționat produsele la jumătate

  5. E o minciună cu bateria,am un Xr, și dacă las deschis YouTube,peste noapte dimineața,am sub 20%,în condițiile în care e încărcat,100%!starea de sănătate a bateriei este de 100 de procente!

  6. În schimb,îl încarc cu încărcător fast charge,de 12 w,se încarcă cam intr-o oră și o oră jumate!

  7. Salut. Tot cam atat dureaza si cu incarcator original Apple. Ramai cu ce ai, este foarte bun. La Apple incarcarea rapida se face pana in jurul valorii de 50% capacitate, apoi normal.

  8. Am citit și este fantastic în ce situație a ajuns “cea mai inovatoare companie din lume”… Un fel de Sony pe piața audio-TV și in curând un fel de Nokia.