Installationen av iOS 13 är BEGRÄNSAD av Apple

Instalarea iOS 13 este limitata de catre compania Apple pentru dezvoltatori si utilizatori, iata cat de problematica este testarea acum.

installera ios 13 begränsad av apple

Installerar iOS 13 este limitata de catre compania Apple, din motive necunoscute, americanii evitand sa ofere posibilitatea de a o face usor. Mai exact, spre deosebire de anii trecuti, cand instalarea se putea face folosind un profil de dezvoltator, cu iOS 13 lucrurile nu mai sunt la fel de simple, doar ipsw-uri fiind oferite pentru dezvoltatori.

Am incercat aseara sa instalez iOS 13 pe iPhone XS Max, si n-am reusit, iTunes blocandu-l in Recovery Mode, si nu mi-am batut prea mult capul inca. Unii spun ca instalarea necesita si noul Xcode, dar cu mai multe detalii despre asta voi reveni mai tarziu, insa deocamdata nu exista un profil de dezvoltator pentru instalarea iOS 13.

Installationen av iOS 13 är BEGRÄNSAD av Apple

Nu stiu de ce Apple a refuzat deocamdata sa ofere un profil de dezvoltator pentru instalarea iOS 13, dar cred ca isi va schimba planurile in viitorul apropiat. Compania mentioneaza totusi ca dezvoltatorii n-ar trebui sa se grabeasca sa instaleze iOS 13 in propriile iDevice-uri, deoarece inca mai exista probleme care n-au fost corectate de catre ea.

This version is intended exclusively for software developers to test their apps and start adopting the new technologies in iOS. Make sure to back up your device and install only on systems you are prepared to erase if necessary. Important Note for Thrill Seekers: If you’re interested in living on the edge and trying out the great new features in iOS 13, we strongly advise waiting for the many bug fixes and refinements coming to the public beta next month.

Instalarea iOS 13 va fi posibila si intr-un mod mai simplu, dar moment ce Apple limiteaza in acest mod testarea, e clar ca exista probleme serioase cu sistemul. Spre finalul acestei luni va fi lansata si versiunea beta publica a sistemului de operare iOS 13 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa pana atunci va trebui sa mai avem rabdare.

Pana cand va fi publicat un profil de dezvoltator, sau va voi oferi o explicatie detaliata, puteti descarca in prealabil un ipsw pentru telefonul vostru :