Coronavirus Rumänien: 367 fall tillkännagavs den 21 mars

Coronavirus Rumänien fall 21 mars

UPPDATERING: Romania a anuntat si prima persoana care a decedat din cauza noului Coronavirus.

“A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova.

Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).”


Coronavirus are noi cazuri de infectare anuntate de catre autoritati in Romania, astazi venind o informare de la autoritati care ne spune ca 367 cazuri au fost confirmate pana in momentul de fata, numarul fiind in crestere, asa cum este si de asteptat.

Autoritatile din Romania se asteapta in continuare ca numarul de cazuri sa creasca in continuare, mai ales ca au intrat in tara foarte multi romani din tari care au un numar mare de cazuri raportat, dar aceasta a fost evolutia si in alte tari din Europa.

statistik 21 mars ms

Dupa cum puteti vedea, 52 de persoane au fost declarate vindecate, in crestere cu 21 in comparatie cu ziua de ieri, dar din pacate 14 sunt in momentul de fata la terapie intensiva, dintre care 3 sunt in stare grava.

In ceea ce priveste numarul de persoane aflate in carantina, acesta a ajuns la 4200, dar exista peste 55.000 de persoane in izolare la domiciliu, un numar urias, care trebuie monitorizat cu mare atentie, pentru ca acolo exista mai mult ca sigur unele persoane infectate, cel mai probabil chiar asimtomatice.

statistik 21 mars

“Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Sedan den senaste informationen som den strategiska kommunikationsgruppen skickade, skickad igår, den 20 mars, klockan 13.00, har ytterligare 59 nya sjukdomsfall registrerats.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani.

För närvarande är 14 patienter inlagda på ATI, varav 3 är i allvarligt tillstånd. De andra patienternas hälsotillstånd är bra, stabilt.

På Rumäniens territorium finns det 4.207 19 personer i institutionaliserad karantän för vilka kontroller utförs för att ta reda på om de har kontaktat COVID-55.198 (coronavirus)-viruset. Ytterligare XNUMX XNUMX personer är isolerade hemma och är under medicinsk övervakning.

Fram till detta datum har på nationell nivå 8.915 40 tester behandlats, varav XNUMX på privata medicinska enheter.

Under de senaste 24 timmarna har 1.501 112 samtal gjorts till det enda nödnumret 5.704 och 0800 till TELVERDE-linjen (800 358 XNUMX), som öppnats specifikt för att informera medborgarna.

Până în prezent, prin structurile abilitate ale MAI au fost întocmite 117 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal. Totodată, Poliția a aplicat 329 de sancțiuni contravenționale  pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vi påminner medborgarna om att endast överväga information som verifierats genom officiella källor och att efterlysa rekommendationer och annan information på TELVERDE-linjen – 0800.800.358. TELVERDE-numret är inte ett nödnummer, det är en telefonlinje som strikt är dedikerad till att informera medborgare. Dessutom kan rumäner utomlands begära information om att förebygga och bekämpa viruset på linjen som är speciellt tillägnad dem, +4021.320.20.20."