Vodafone Rumänien: SURPRISE-meddelanden för ALLA rumäner

Vodafone Romania are doua anunturi surpriza pentru toti romanii, nu doar pentru clientii din toata tara, iata ce a pregatit operatorul de telecomunicatii.

Vodafone Rumänien klass

Vodafone Rumänien continua sa surprinda, insa de aceasta data nu vorbim despre ceva ce are pregatit special pentru clientii sai din Romania, ci despre surprize care ii vizeaza pe toti romanii, deci vestile sunt bune pentru noi toti. Cei de la Vodafone Romania au anuntat inca doua noi sesiuni live din categoria Clasa de Acasa, ele urmand a avea loc astazi si miercuri de la orele 20:00, si vorbim despre ceva ce poate fi util pentru foarte multi romani.

Vodafone Rumänien anunta in primul rand pentru ziua de astazi o sesiune live care il va avea in centru pe Alex Damian, acesta avand programata chiar in aceasta seara, de la ora 20:00, transmisiunea in direct. Puteti vedea mai jos pagina in care acesta urmeaza sa fie organizat live cu sustinerea celor de la Vodafone Romania, el urmand a ii invata pe romani cum sa faca poze grozave cu ajutorul telefoanelor mobile, dar si cum sa le editeze chiar de pe dispozitive.

Vodafone Rumänien: SURPRISE-meddelanden för ALLA rumäner

Vodafone Rumänien nu se rezuma doar la atat, iar asta pentru ca miercuri seara de la ora 20:00 va avea loc o sesiune live cu Sorin Stratulat, iar aici vorbim despre ceva dedicat in principal femeilor. Sorin Stratulat urmeaza sa aiba o transmisiune in care va detalia modalitatea corecta de alegere a culorii parului in cazul unei vopsiri, dar si cum poate fi obtinut un look natural, deci vorbim despre ceva ce Vodafone Romania a pregatit special pentru publicul feminim.

“Luni, Alex Damian te învață cum să faci poze perfecte cu smartphone-ul: de la alegerea unui device, încadrare și compoziție, până la editare și promovarea pe rețelele sociale. Pregătiți? Miercuri, pe 29 aprilie, ai programare la salon chiar la tine în sufragerie. Hai să înveți alături de Sorin Stratulat cum să îți alegi corect culoarea părului, pentru a obține mereu un look natural care te pune în valoare! Love is in the hair!”

Vodafone Rumänien incearca sa sustina artistii, si nu numai, din Romania prin sponsorizarea unor transmisiuni live de acest, ceea ce vedem si de la alti operatori de telecomunicatii. Avand in vedere ca workshop-urile de acest gen, sau alte reprezentantii live ale artistilor, nu pot fi organizate in publc, Vodafone Romania si alte companii ii sustin pe artistii care decid sa le faca din propria casa pentru ca lumea sa aiba totusi acces la cunostintele si experienta lor.

Vodafone Rumänien va mai pregati cu siguranta alte reprezentantii de acest gen, mai ales ca peste 2 saptamani ne despart de momentul in care ne vom putea deplasa fara restrictii.