HBO Go: Prenumeranter nöjda med nya BRA nyheter som kommer idag

HBO Go isi bucura toti abonatii din Romania cu o serie de noi vesti foarte bune care au venit astazi, iata ce mesaj a venit de la platforma de streaming.

HBO Go maj

HBO Go are foarte multi abonati in Romania astazi, iar pentru toti dintre acestia au venit astazi vesti foarte bune de la cei de la HBO, iar asta pentru ca exista foarte mare interes sa li se ofere oamenilor ceea ce isi doresc. Mai exact, pentru HBO Go au fost anuntate astazi cateva dintre serialele noi care vor fi disponibile pentru abonati incepand cu luna mai, si sunt destule titluri foarte interesante pe care le vom putea vedea in urmatoarea luna in platforma.

HBO Go va avea, pentru inceput, al cincilea sezon al serialului Billions disponibil pentru abonatii din Romania chiar din cursul acestei luni, si din moment ce exista foarte multi fani pentru el interesul sigur e mare. HBO Go anunta ca pe data de 2 mai va lansa pentru abonatii din Romania inclusiv un serial nou care se numeste Betty, platforma lucrand de ceva vreme la aceasta noua productie, iar peste doar doua zile o vom putea urmari fara probleme.

HBO Go: Prenumeranter nöjda med nya BRA nyheter som kommer idag

HBO Go fler filmserier

HBO Go va avea disponibil inclusiv filmul Angry Birds 2 pentru fanii acestei serii, iar aici vorbim din nou despre ceva foarte bun, pentru ca exista fani in intreaga lume care au umarit pelicula in cinematografe. Un documentar numit Natalie Wood: Ce ramane in urma, va fi deasemenea disponibil incepand cu data de 6 mai in cadrul HBO Go, deci nu avem parte doar de filme si seriale, ci inclusiv despre povesti care aduc in prim-plan vietile unor personalitati.

HBO Go va avea din 11 mai un serial nou numit O parte de adevar, acesta avandu-l in prim plan pe Mark Ruffalo, celebrul Hulk din seria Avengers, care este deasemenea disponibila deja in platforma. Pe 16 mai va fi deasemenea disponibil un alt serial nou, acesta avand denumirea Ecaterina, cei de la HBO Go dezvaluind de astazi data pentru a ii face pe abonati sa astepte cu mai mare nerabdare lansarea acestui nou continut in platforma.

HBO Go are deasemenea alte cateva mii de filme si seriale in platforma sa pentru clientii din Romania, astfel ca aveti cu siguranta ce sa vedeti daca sunteti interesati sa urmariti continutul.