ING Bank: ALLA kunder som berörs av ett VIKTIGT meddelande idag

ING Bank are pentru toti clientii din toata Romania un foarte important anunt despre care trebuie sa stii chiar acum, iata ce spune banca pentru noi.

bankbetalning

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu foarte multi clienti care-i folosesc serviciile in momentul de fata, fie ca este vorba despre cele clasice, sau despre cele noi, bazate pe aplicatii mobile, si nu numai. ING Bank si-a actualizat recent aplicatia pentru telefoane mobile, implementand foarte multe noutati pentru clientii din toata Romania, iar acum vorbeste si despre cat de utile sunt ele in ceea ce priveste interactiunea cu serviciile sale.

ING Bank spune ca romanii care ii sunt clienti pot face plati mult mai usor multumita versiunii imbunatatite a aplicatiei HomeBank, ceva ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru toti cei care ii folosesc acum serviciile. Noua versiune a aplicatiei HomeBank are o sectiune dedicata in care clientii pot vedea toate platile pe care le-au facut pana acum, iar ING Bank spune ca in acest hub sunt disponibile o varietate de functii foarte utile pentru clienti.

ING Bank: ALLA kunder som berörs av ett VIKTIGT meddelande idag

ING Bank spune ca orice plati facute anterior apar acolo la o simpla cautare, astfel incat putem repeta plata imediat fara a mai cauta datele persoanei pentru a face iar plata, si asta se aplica inclusiv pentru companii. Desigur ca ING Bank aduce in discutie si faptul ca se pot face plati in baza unui numar  de telefon, functia “Plata catre un Prieten” fiind apreciata de catre foarte multa lume pana in momentul de fata, si asta chiar pe buna dreptate, pana la urma.

ING Bank spune si ca exista o lista predefinita cu companii de utilitati la care putem plati facturile care ne-au fost emise, astfel ca putem foarte rapid sa scapam de datorii, daca exista aceasta situatie. Mai mult decat atat, cei de la ING Bank spun deasemenea ca putem seta si plati recurente pentru a plati diverse facturi, si nu numai, astfel ca nu trebuie sa ne mai facem griji in legatura cu acest lucru in vreun moment, sau altul.

ING Bank are foarte multe functii utile pentru clientii sai din toata Romania, si e bine sa stii tot ceea ce primesti de la banca pentru a sti de ce anume te si poti bucura.