Coronavirus Rumänien: Officiellt antal nya fall den 30 november 2021

Coronavirus Rumänien officiella nummer nya fall 30 november 2021

Evolutia situatiei pandemiei de Coronavirus in Romania este prezentata mai jos de catre Ministerul Sanatatii, care a dezvaluit cifrele ultimelor 24 de ore, iar in toata tara nu mai utin de 1.622 de romani au fost depistati ca fiind infectati cu acest virus.

Numarul de cazuri noi este intr-o continua scadere in ultimele saptamani in toata Romania, iar asta desigur ca a dus si la o scarede a numarului de spitalizari in sectiile care trateaza pacientii infectati de Coronavirus, insa si in cele ATI, decesele scazand deasemenea, ceea ce este o veste grozava.

In ceea ce priveste campania de vaccinare, situatia nu este la fel de buna, iar asta pentru ca exista tot mai putini romani vaccinati cu prima doza in toata tara, iar perspectivele nu sunt chiar atat de bune in privinta unei posibile cresteri a numarului de vaccinari.

"Enligt befintliga data på CNCCI-nivå, den 30 november 2021, klockan 10.00:24 under 1.622-timmarsperioden, registrerades 2 147 fall av positiva personer med SARS-COV-17. Dessutom rapporterades 13.00 dödsfall, varav XNUMX var tidigare. Vi kommer att specificera datumen i nyhetsbrevet XNUMX."

De slutliga siffrorna kommer att meddelas efter kl 13:00 av myndigheterna.