DIGI Rumänien: VIKTIGT officiellt meddelande som visar företagets kraft

DIGI Rumänien VIKTIGT officiellt meddelande visar företagets kraft

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, cu peste 10 milioane de clienti, a facut un anunt extrem de important care a luat si foarte multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a dezvaluit cat de mare este succesul sau in afara tarii noastre acum.

DIGI Romania a anuntat ca in Spania a reusit sa adauge inca peste 1 milion de clienti pentru serviciile pe care le ofera, in crestere extrem de mare in comparatie cu anii anteriori, tara dovedindu-se a fi una in care compania ar putea avea succes extrem de mare cu serviciile pe care le ofera clientilor.

Conform celor de la DIGI, in Spania exista 3.6 milioane de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila, in crestere cu peste 800.000 fata de aceeasi perioada a anului trecut, si cu doar 1.1 milioane de utilizatori mai putin decat ceea ce inregistreaza in Romania, iara sta fara a avea infrastructura fizica acolo.

DIGI a reusit in spania sa puna bazele unei retele de telefonie mobila virtuale care are 3.6 milioane de utilizatori, ceva impresionand din toate punctele de vedere, iar rata de crestere este la fel de impresionanta, numarul de utilizatori crescand cu 30% in ultimul an, ea depasind-o cu mult pe cea din Romania.

DIGI Romania genereaza si sume substantiale de bani din Spania in fiecare an, sute de milioane de euro ajungand in conturile grupului multumita intrarii pe aceasta piata, iar succesul neasteptat pe care-l are pe partea de telefonie mobila pare sa fi incurajat inclusiv intrarea pe piata din Belgia, dupa ce a plecat din Ungaria.

Operațiunile din Spania au înregistrat o nouă performanță trimestrială puternică, cu o creștere de 35% a veniturilor, ajungând la 128 de milioane de Euro. Rezultatele pozitive au fost determinate de majorarea cu 29% a numărului de utilizatori de telefonie mobilă și de creșterea cu 90% a serviciilor în bandă largă. Astfel, utilizatorii de servicii mobile au depășit 3,6 milioane, în timp ce segmentul de bandă largă a atins 746 de mii de RGU.