iPhone 5 vs Google Nexus 4 vs HTC One X vs Galaxy S III vs BlackBerry 10 – jämförelse av specifikationer

  I kväll presenterade folket från Google terminalen Nexus 4, och en jämförande tabell mellan denna smartphone och andra avancerade som finns på marknaden gjordes snabbt. De tekniska specifikationerna bör inte betraktas med stor stelhet eftersom iPhone 5 bevisade att fyrkärniga processorer i Android-terminaler inte klarar jobbet, så det återstår att se hur Nexus 4 kommer att klara sig i den verkliga världen när enheterna är tillgängliga för köp.

24 KOMMENTARER

  1. Sincer, dupa specificatii Galaxy S3 mi se pare cel mai tare, poate in practica nu e asa..

    De ce ziceti iPhone 5 FTW?

    Nu sunt Fan Samsung, stati linistit :))…am si eu iPhone 4, dar Galaxy S3 mi se pare reusit.

  2. Nokia Lumia nu pare cu picioarele pe pamantul anului 2012 : mai gros cu 40% decat etalonul , mai greu cu 65% ….. Trebuiau sa scoata un nou Nokia Banana mai bine .

  3. Eu astept noul blackberry. Pana acu iphone 5 sta cel mai bine. Ii mai lipseste incarcarea wireless. Nexus 4 e cam slabut la dotari, forma e mai placuta fata de restul droizilor din competitie.

  4. Cum poti sa spui ca Nexus 4 e slab la dotari cand are posibil cel mai puternic harware la ora actuala?
    Singurele dezavantaje ar fi lipsa LTE si memoria interna care pentru unii este prea mica.

  5. Incarcatorul wireless este extrem de util daca ar incarca terminalul indiferent unde s-ar afla el in casa ta. Asa, trebuie sa il pui pe ceva langa calculator, deci e aceeasi chestie.

  6. Incarcatorul acela wireless este conectat la o usb-ul dintr-un desktop sau laptop??? Am crezut tot timpul ca merge la 220 V.

  7. Eu, sincer, sunt fan Apple, dar recent, mi-am achizionat Galaxy 3 de la Orange. Sincer sa fiu, in afara faptului ca are ecranul clar si mare, in rest este foarte foarte complicat, si la meniu, dar si el ca telefon. Chiar azi am intrat pe facebook pe o retea de wi-fi de la o cafenea, si se misca execrabil internetul. Astept cu nerabdare sa apara iPhone 5 in Romania sa-l achizionez, si sa scap de calvarul asta, numit Android..e prea complicat pentru mine.

  8. pai din cate vad eu cam toate in afara de apple folosesc acelasi procesor…. un + il mai are nexuxu la ram? in rest? personal cred ca cel mai mare hit est lumia 920… are de toate… nu incepeti sa ma luati cu lipsa aplicatiilor va rog pt ca s-a discutat chiar si aici de milioane de ori cum sta treaba… faza cu wireless charging mie mi se pare extrem de utila….. vin doar pun telefonul in punctul unde e standul care sta tot timpul in priza si are un loc fix… pui telefonul si iti vezi de treaba… nu stai stai sa cauti incarcatoare fire matzaraie… totul se rezuma pana la urma la OS… daca esti fixat pe un os… daca nu esti fixat pe os cred ca exista o singura alegere… NOKIA… ofera mult prea multe

  9. In conditiile in care apple doar ce-a descoperit acum cateva luni modul panorama al camerei foto, ei bine, Google deja merge mai departe si inoveaza prin Photo Sphere panorama. Asta asa, ca un detaliu minor. Ca un detaliu major observ ca nimeni nu vorbeste de pret. Nexus 4 e cam la jumatate din pretul unui Iphone 5. Dar probabil ca pe aici se-nvart doar persoane care nu-si pun problema pretului in momentul achizitionatii unui device.

  10. Pretul dragi mei , pretul este la jumatate si asta unlocked pentru Nexus 4 cu Android 4.2 .
    Iar ca performanta Nexus 4 acolo sus langa Iphone 5 . In benchmark-uril sintetice diferenta este de cateva puncte in favoarea Iphone-ului.

  11. @Raul. Nu zic ca poate e si vina netului de la cafenea, dar vroiam sa spun ca atunci cand aveam 4s, nu se misca asa incet, tocmai de aia am si zis ca sunt un pic nemultumit de S3.