Ladda ner iOS 7 för iPhone, iPad och iPod Touch

  Med tanke på att i kväll företaget Apple lanserades iOS 7 för iPhone, iPad och iPod Touch och det är många bland er som hade en betaversion och behöver en ipsw för uppdateringen, nu ger jag dig möjligheten att ladda ner en version som är kompatibel med din terminal. Du kan ladda ner någon av versionerna nedan och använda dem i iTunes med hjälp av skift/alternativ-funktionen + Sök efter uppdatering eller återställning. Check for Update gör bara en mjukvaruuppdatering utan att radera något från terminalerna, medan återställningsfunktionen raderar allt du har i enheterna.

  Du kan ladda ner iOS 7 för:

  1. iPhone 4;
  2. iPhone 4 2012;
  3. iPhone 4S;
  4. iPhone 5 A1428;
  5. iPhone 5 A1429;
  6. iPhone 5C;
  7. iPhone 5S;
  8. iPod Touch 5G;
  9. iPad Mini Wi-Fi;
  10. iPad Mini 3G;
  11. iPad 2 Wi-Fi;
  12. iPad 2 3G;
  13. iPad 2 2012;
  14. iPad 3 Wi-Fi;
  15. iPad 3 3G;
  16. iPad 4 Wi-Fi;
  17. iPad 4 3G;
  18. Apple TV 3G 3,1;
  19. Apple TV 3G 3,2.

Glöm inte det för att återställa du behöver iTunes 11.1, Apple lanserar programmet i kväll.

39 KOMMENTARER

  1. am un iphone 5 cumparat din franta cu ios 7 beta. tot incerc sa trec la versiunea ios 6.1.4 (am downloadat iPhone5,1_6.1.4_10B350_Restore). l-am bagat in DFU mode si am apasat shift+restore si am selectat ios 6.1.4 si open si spune ca nu pot sa il instalez ca udid nu este compatibil sau asa ceva. acum ce sa fac ca sa trec la ios 6.1.4?

  2. Tack!
    Eu unu ma chinui de ceva timp sa gasesc un ipws ok, nu stiu de ce nu se incarca idevice.ro, de multe ori mi-a dat eroare in seara asta, iar pe iPad prin OTA imi da eroare si nu inteleg de ce, pentru ca nu are jailbreak sau altceva….

  3. Am facut update prin OTA,si se misca iOS 7 mai prost decat beta..regret ca am facut update(mentionez ca am iPOD Touch 5)

  4. Salut, iPhone 4S, iOS 6.1.3 incerc sa dau update din setarile telefonului si nu functioneaza, am downloadat si iTunes 11.1 si am incercat sa ii dau update din iTunes si/sau Restore si tot nu merge imi da o eroare: (The iPhone “…” could not be updated. An unknown error occourred (3004).
    Från vad?
    Bästa hälsningar!

  5. @zaone, am i4 cu iOS 5.1.1 si am incercat sa fac upgrade la iOS 7. Dar pe cand se descarca ma dat error 9006. Am incercat de mai multe ori,ce pot sa fac? Mersi anticipat.

  6. salut.zaone ai idee de ce da eroare la activare dupa ce trec de wi-fi sau conexiune celulara?imi zice ceva de server ca nu sa putut conecta.
    Tack.

  7. Va scriu de pe ios 7 🙂 eu sunt foarte multumit. Am
    Iphone 5 si merge foarte bine. Direct din software
    Update 🙂 super super bine

  8. Sunt suprasolicitate serverele, ceea ce era și de așteptat însă, sper să nu dureze zile până-și repară treburile. Oarecum mă miră faptul că ditamai compania întâmpină astfel de probleme.

  9. Mare dezamagire partea cu serverele. Sunt mii de oameni care downloadeaza iTunes 11.1 si iOS 7 si dupa nu pot activa deviceul ceea ce mi se pare oarecum jenant.

  10. salut tuturor…asa am patit si eu in legatura cu activarea telefonului(iphone5)….am inchis tel si l-am reaprins iar si dupa aceea am reusit sa-l activez din prima…bafta si voua!!!!

  11. God kväll, jag gick till mjukvaruuppdateringar och det visar "programvara uppdaterad ios 7", jag vill nämna att jag inte uppdaterade Gold Master. En åsikt?

  12. Dupa un ios beta 7, am facut DFU + restore si am pus IOS 7 oficial.
    Recomandati restore din iCloud, din itunes sau sincronizare cu itunes?
    Voi cum ati facut, cum se misca?

  13. P.S. – am avut beta 6 de cand a aparut ! ios7 se comporta superb lin si pe 4s si pe iphone 5 si la ipad ! am facut 3 update uri in aceasta seara mi au mers din prima ! Mai am un 4S cu gevey Sim se stie daca un update schimba setarile pentru gevey daca nu stiti o sa ma risc oricum 🙂 multumesc totusi anticipat !

  14. @denis, nu cred ca vorbesti serios!? citeste pe spatele telefonului tau si vezi care din cele doua este…si vei lua varianta corespunzatoare!

  15. salut am dat actualizare din telefon a descart ios si acum cand dau instalati ramane in verificare actualizare si imi zice sa este indisponibila la un momendat :((((

  16. Fratilor mie imi pica downloadul de fiecare data. Descarca cu 700KB/s si intre 150 si 500mb esueaza si prin iTunes si prin Chrome… Ceva idei?