Handledning: iOS 7.1.2 Pangu-jailbreak på iPhone, iPad och iPod Touch – Video (Windows, OS X)

Pangu iOS 7.1.1 jailbreak - iDevice.ro

  iOS 7.1.2 lanserades under denna kväll av de från Appleoch som jag sa till dig, lösningen av pangu jailbreak kan utnyttja den nya versionen av operativsystemet utan ansträngning. För Pangu 1.1 släpptes under helgen, kommer du att kunna göra jailbreak utan att behöva ta itu med tidigare välkända problem, så proceduren bör vara enkel.

  iOS 7.1.2 Pangu jailbreak kan göras båda på Windows, Och OS X, förfarandet är identiskt för båda plattformarna, bara det använda programmet är olika. Innan du startar är det lämpligt att göra en säkerhetskopia av din iDevice med hjälp av icloud si iTunes.

Vilken iOS är den med pangu jailbreak kompatibel?

  Pangu kan jailbreaka på:

  • iOS 7.1;
  • iOS 7.1.1;
  • iOS 7.1.2.

Vilken iPhone, iPad eller iPod Touch den är med pangu jailbreak kompatibel?

  Pangu kan jailbreaka för:

  • Iphone 5s;
  • iPhone 5C;
  • Iphone 5;
  • Iphone 4s;
  • Iphone 4;
  • Ipad Air;
  • iPad4;
  • iPad3;
  • iPad2;
  • iPad Mini med Retina-skärm;
  • iPad Mini;
  • iPod Touch 5G.

Instruktioner för att använda Pangu jailbreak

  1. Ladda ner Pangu-appen för OS X hence. Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad.
  2. Öppna Pangu-applikationen som systemadministratör och anslut din iDevice till datorn med en USB-kabel.
  3. Inaktivera automatisk tidsinställning i iOS från Inställningar>Allmänt>Datum och tid. Efter att ha ställt in datumet manuellt, tdu måste ställa in datumet 02.06.2014 kl. 08:30. Efter inställningen börjar jailbreak-proceduren.
  4. En ny applikation kommer att dyka upp i iOS Springboard som måste öppnas och jailbreak-proceduren bör startas om automatiskt och efter en omstart bör du ha en fungerande terminal med Cydia redan installerad.

57 KOMMENTARER

  1. Pentru prima data,cred, e lansata o versiune de soft dupa ce a fost lansata deja solutia de jailbreak! Ma intreb cum de a lasat Apple aceasta situatie posibila!

  2. A mai intalnit cineva problema ca la playerul din control center sa apara ultima aplicatie folosita pt a asculta muzica?

    Iphone 5s ios 7.1.1

  3. Chinezu’ tot chinez… a sesizat cineva ca in aplicatia pangu scrie: please not disconnet the device? Se scrie disconnect cu C domnul pangu… In fine, testat si pe i5 cu 7.1.2, si citeva ore mai devreme pe 4s. Totul ok.

  4. daca urmati pasii corect va functiona perect. daca tot nu va apare cydia chiar daca sunteti siguri ca a-ti urmat pasii corect atunci restore din itunes si apoi reincepeti procedura de jailbreak

  5. välkommen
    Am facut jailbreak pe un ipad 4 4G si dupa ce mi s-a terminat bateria a intrat intr-un bootloop din care nu l-am putut scoate decat cu ITunes. Mai are cineva problema asta sau stie cineva o rezolvare
    tack

  6. in primul rind @zaone – multumesc pentru toate informatiile primite pe idevice.ro
    in al doilea rind, legat de jailbreak ( chiar si de root pe android ) +decodare ; permiteti-mi si mie citeva opinii:
    1 – cind iti achizitionezi un ” smartphone” este STRICT alegerea ta sa fie codat/decodat, nu te obliga nimeni in acest sens!
    2 – jb/root nu te obliga nimeni, NIMENI! sa faci acest procedeu, este alegerea ta!
    3 – solutiile de jb, cel putin ( am folosit prea putin android-ul ), sint complect gratuite ( in functie de soft ) si foarte explicite pe toate forumurile de specialitate, atunci de ce sa te tot plingi ca nu-ti merge pe un anumit idevice, sau ca au anumite probleme…….NU MAI FACE JAILBREAK!!!!, nu ai aceasta obligatie!!!
    4 – eu, unul, am avut iPhone de la primul model si m-am “plafonat” din considerente strict personale la iPhone 4. Pina la acest model nu am intimpinat nici o dificultate in a face JB + decodare ( atunci cind a fost posibil )
    5 – Toata stima pentru cei care dezvolta aceste solutii GRATUITE de JB; fie ca sint americani, chinezi……….extraterestrii, NU CONTEAZA!, daca jb merge, totul este OK!
    6- Daca tot exista suspiciuni fata de acesti chinezi. care au dezvoltat PanGu…..nu mai pastrati date importante in telefon, chiar si in calculator ( pentru asta exista HDD-uri externe! )

  7. BTW, a aparut 7.1.2…….in ” secunda 2 ” l-am install + jb cu PanGu pe iPhone 4, cu foarte putine probleme, legate de compatibilitatea unor tweak-uri pe care le folosesc.O sa astept actualizare lor sau nu o se le mai folosesc, asta e!

  8. Functioneaza bine pe iPhone 4s, iPad 2 si iPad 4 cu o precizare legata de PPsync care e destul de prost scris si trebuie inlocuit mai ales daca folosesti aplicatii piratate.
    Solutie : adaugi repo-ul http://cydia.angelxwind.net/ dupa jb si instalezi “Complete PPSync Remover” apoi “AppSync Unified” sau clasicul “AppSync for iOS 7+” din repo-ul http://cydia.appaddict.org

  9. Eu n-am reusit sa fac jailbreak de pe Mac(nu-mi apare cydia),in schimb pe windows a mers perfect pe cele doua device-uri pe care le detin.

  10. Mr.Zaone- help me please- am facut la un iphone 4Scu ios 7.1.2 Jb cu Pangu ,totul frumos pina la boot-area lui a treia oara,acolo,cind vrea sa instaleze Cydia,moare.Adica tot boot-eaza de la inceput cu marul.am pus ios 7.1.2 prin cablu,nu OTA! Cum pot rezolva problema asta!

  11. nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar la mine a fost foarte instabil, am facut clean restore dupa care imediat jailbreak si telefonul nu raspundea deloc cum trebuie la comenzi, se inchidea cand vroia el si se deschidea singur. am zis ca decat sa nu pot fi contactat mai bine stau fara jb. Numai bine

  12. Revin cu noutati in legatura cu neafisare Cydia in telefon, aveam cod de protectie, l-am scos si dupa am refacut jailbreak-ul ca in tutorial, a mers perfect.

  13. @Tigaie
    dupa procedura de jailbreak se pune automat la loc data si ora pe modu automat daca nu o poti trece tu nu afecteaza cu nimic 🙂 ora manuala o setezi doar cand incepi procedura pentru ca pangu sa poata injecta programelu 🙂

  14. Cea mai mare prostie mi-a dat tel peste cap – iphone 5s
    1 Nu mergea sa opresc 3-4 g pt anumite aplicatii .
    2 Iesea din unele aplicatii gen skype , idevice , digi online + restarturi aiurea .
    3 Am bagat tel in dfu mode si nu a mai mers sa il repornesc normal a trebuit sa ii dau restaurare .
    Eu unul nu recomand chiar am avut multe probleme cu telefonul .

  15. Salut, ma intereseaza sa stiu daca fac update la 7.1.2 imi va mai merge GOGUO Sim, momentan am 7.0.4 jailbreak pe iphone 5.

  16. Salut Zaone am si eu o intrebare am un iPhone 5 si mi-am uitat parola de ecran din 4 cifre nu o mai stiu ,ce pot sa fac in cazul asta ..daca ii dau restore ramane codat cu primul cont de icloud pe care nu il stiu.. se poate face ceva?…..Mersi!

  17. Pangu e cool! Nu sint la fel de cool dezvoltatorii din cydia, care nu-si fac update la tweak-uri… Probleme de compatibilitate mari, rash-uri o toona, telefon blocat… restore, pangu din nou… etc. Nu recomand instalarea de tweak-uri… care nu sint pe deplin compatibile. DafariDownloader+ mi-a cauzat cele mai mari probleme.

  18. Salutare tuturor, va rog sa ma ajutati si pe mine am o problema cu un 4s, pt inceput pangu il vede 4 simplu, modific data si ora, incep procesul de jailbreak, merge pana ajung aproape de final cand pe pc imi apare mesajul “done”, iar pe iphone sigla pangu si “welcome to the jailbreak ” dupa care urmeaza un sir nesfarsit de reastarturi, pe care, pt a le opri sunt nevoit sa le bag in recovery mode. Ce i de facut? va multumesc!

  19. Comment84 – Nu ai ce face! Renunta sa faci Jb.Am patit si eu cu un 4S tot ca tine.Am incercat si cu el in “mod avion”. Il injecteaza frumos apoi…crapa la instalarea Cydia!

  20. salut…am reusit sa fac acest jailbreak…imi gaseste sim-ul (dar imi zice sim blocat) dupa ce ii bag pin-u….imi zice niciun serviciu! helpp

  21. Trebuie neaparat sa am Windows 7 ca sa meargă jaibreak-ul sau merge si pe Xp? Si vreau sa va mai intreb ce sa fac daca nu imi apare cydia pe ecran dupa ce mi-a scris ‘done’ pe PC … Cui i-a mers sa imi spuna si mie cu ce versiune de Pangu au facut: 1.0.0 sau 1.1.0??

  22. Salutare am si eu o întrebare ,Numa ce mi-am băgat plângi 7.1.2pe iPhone 5 si nu știu ce tre sa fac sa îmi bag motorul de căutare S-i de descărcat aplicați si sa fie Crăciunițelor din câte știu la evazionist era ceva dar aici nu știu dacă poate sa m-a ajute cineva .multumesc mult

  23. […]   Avand in vedere ca iOS 8.1 urmeaza sa apara peste mai putin de doua saptamani de zile, este cat se poate de logic faptul ca o solutie de jailbreak iOS 8 nu va fi lansata pana la acea data pentru a nu distruge inutil un exploit. Dupa lansarea iOS 8.1 exista oricand posibilitatea de a vedea si o solutie de iOS 8.1 jailbreak lansata de catre chinezii de la Pangu, ei castigand o suma serioasa de bani pentru lansarea Pangu iOS 7.1.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch. […]

  24. Este ușor de făcut cu pangu 1.2.1.
    iPhone 4 neverlocked IOS 7.1.2
    Am oprit Wi-Fi am șters toate conturile (mail, iTunes, parolele si restricțiile OFF) si am scos si sim-ul, înainte de a face restore.
    Am șters tot din telefon prin restore, aveam IOS 6.1.3 ,am dat restore din iTunes (ultima versiune) si am făcut update IOS 7.1.2 (a durat foarte mult pana a trecut la 7.1.2) am ales la final ca un telefon nou.
    Fata de IOS 6.1.3 acum cu 7.1.2 merge mai fluent (pare mai rapid in utilizare).

  25. Un iPhone 4 cu IOS 6.1.3, blocat in Vodafone ro
    Daca face up date la 7.1.2 prin iTunes ..apoi J.b cu pangu ..
    Exista riscul sa nu mai recunoasca cartela?!

  26. salut. incerc sa fac jb la un iphone 4 dar cand deschid Pangu, imi apare acest mesaj in aplicatie si nu pot sa fac nimic. “please make sure you have proper internet connection”

    Internetu functioneaza foarte bine. cum pot remedia situatia si sa pot face intr-un final jb? multumesc