Samsung Galaxy S7 Edge har den bästa smartphonekameran

Samsung Galaxy Edge S7 den har den bästa smartphonekameran enligt en prestigefylld publikation specialiserad på att testa kameror för filmning och fotografering, oavsett typ, och detta är helt normalt med tanke på att tidigare modeller av Galaxy-serien utsågs som bättre än iPhones för att spela in foton och videor .

Samsung Galaxy S7 Edge fick 88 poäng i DxOMark-testerna, med 6 poäng mer än iPhone 6S-terminalen som lanserades av Apple i höstas, med en svagare kamera än Galaxy S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy Edge S7 den fick exakt samma poäng både när det gäller kvaliteten på bilderna och kvaliteten på videoklippen inspelade med sin 12 megapixelkamera, så enheten är utmärkt för att spela in alla typer av multimediainnehåll för användare.

Den bästa poängen som erhållits av Samsung Galaxy Edge S7 den är registrerad för automatisk fokusering vid inspelning av foton, terminalen tilldelas 94 poäng av 100, de från Samsung som marknadsför denna funktion som en av de bästa för smartphones.

Samsung Galaxy S7 Edge kamera inspelad fotovideo

För att vara ärlig tror jag starkt på det Samsung Galaxy Edge S7 den har en bättre kamera än iPhone 6S eller 6S Plus, efter att ha testat enheten, det enda undantaget är återgivning av färger i svagt ljus, här har Samsung-terminalen vissa problem.

Bortsett från denna brist, Samsung Galaxy Edge S7 det är bättre för att spela in foton eller videor oavsett situation och jag kan bara hoppas att Apple lär sig något av Samsung för att förbättra iPhone 7-kameran för inspelning av multimediainnehåll.

81 KOMMENTARER

  1. E mult de discutat pe tema asta. Personal detin S6 Edge, inainte avand iphone de la prima generatie, pana la 5s. Fotografiile facute cu samsung au mai putin dynamic range, mai putina informatie, sunt mai plate, in comparatie cu cele facute cu iphone. Si un sharpen exagerat.

    In lumina scazuta, adauga mult noise reduction, asta inseamna ca pierde multe detalii.
    Dar odata cu noul Android 6.0, pot trage .raw. Asta e un plus, pentru ca am o calitate mult mai buna, fara sharpen exagerat, sau noise reduction. E fotografia bruta.

  2. Nu este adevarat! Cea mai buna camera o are 6S Plus meu deoarece nu distorsoneaza culorile si imaginea per ansamblu, iar faptul ca Samsung a “copiat” Apple trecand de la o camera de 20megapixeli la una de 12mpx indica faptul ca Apple stie ce face si o face bine!

  3. nu stiu prima parte dar intr-adevar ma mir ca au trecut de la un MP mai mare la unul de 12…cumva neoficial da dreptate celor de la Apple

  4. In cazul in care aveai iPhone 2G si 3G stiai ca aceste device-uri au avut camere de doi lei , nu aveai nici macar posibilitatea de a filma . Abea cu iPhone 3gs Apple a inteles ca smartphone-ul are nevoie si de o camera buna .

  5. Predatore hai sa nu aruncam cu c***t in iPhone ca nu e chiar asa, iphone-ul e scos de cateva luni si tot bate samsungul la majoritatea capitolelor, referitor la camera am vazut comparatie live + una azi dimineata la Buhnici in care se spune clar ca, culorile de la Samsung sunt suprasaturate, pe cand iphone-ul iti da imaginea asa cum e ea.

  6. Căline, eu nu arunc cu nimic în iPhone. Sunt unul dintre puținii care e de părere că iPhone este un smartphone excelent, și nu am spus-o o dată ci de nenumărate ori.
    Pe de altă parte, sunt unul care recunoaște că sunt și alte smartphone-uri care sunt superioare iPhone-ului.

    Dacă ești de părere că iPhone-ul bate Samsung la toate capitolele, ia-le pe rând și dă exemple: cameră, focus, design, materiale, rezistență la apă/praf, ecran, conectică, etc. Spune-mi la care capitole e mai bun, și justifică, nu doar păreri personale.

    Cine e Buhnici ăsta? Eu știu că ecranele Amoled de la Samsung sunt “cele mai bune din industrie”, lucru confirmat de profesioniști. Dacă tu te bazezi pe retina unuia pe nume Buhnici, ok…

  7. Din cate am vazut eu in teste singurul lucru la care bate Samsung ia bataie de la Iphone este timpul de deschidere al aplicatiilor Angry Birds si Temple Run.

    Ne mai poti lumina cu niste exemple concrete?
    Tack!

  8. “Sunt unul dintre puținii care e de părere că iPhone este un smartphone excelent, și nu am spus-o o dată ci de nenumărate ori.” iar minti ? nu prea ai zis asa ceva ever.Pt tine iPhone nu are nimic excelent.Calin nu te cunoaste dar eu da, talharule
    Tu doar esti cineva care zice domne S7 este cmb la toate DAR eu imi iau Note…adica tu nu iti iei mai bun la toate?

  9. Nu te opari atata Srb… Arata-mi un singur mesaj in care am aruncat cu oua stricate in iPhone. Am scris de nenumarate ori ca iPhone este un produs excelent, nu am ce ascunde din asta. Inca o data spun: “iPhone este un produs excelent!” Nu poate fi altfel, pentru ca e cumparat de milioane de oameni, iar ceea ce a reusit iPhone-ul este ceva rar.
    Tu in schimb nu ai niciodata vreo opinie pozitiva referitoare la produsele concurente, si dai dovada de obtuzitate rar intalnita.
    Pentru tine, Note 5 este “telefon de sudori”, iar orice avantaj pe care il are vreun S de la Samsung este minimizat, iar iPhone este super mega margaritar.

    Nu ma simt talhar, si spun lucrurilor pe nume. iPhone este un produs excelent, dar S7 este la superlativul absolut. Este mai bun decat orice iPhone la toate capitolele, mai putin (asa cum scrie si George) la viteza de deschidere a catorva jocuri.

    Eu ma simt un om liber care gandeste pentru sine. Nu imi este rusine sa recunosc atunci cand un produs este mai bun decat altul.

  10. V.P., nu credeam vreodata ca diferentele pot fi atat de mari… Cel putin la stabilizarea optica, diferentele sunt enorme.

  11. Srb, 12 nu e cifra… este numar. Cifrele sunt de la 0 la 9, iar numerele sunt compuse din cifre.
    Iar incerci sa fii genial, si demonstrezi exact opusul.

  12. Sunt pixelii de la iPhone de calitate mai buna decat cei de la S6? Crezi ca a avut ceva de invatat Samsung de la iPhone?

  13. Pentru tine, orice este Samsung este inferior. Cu cateva saptamani in urma o tineai ca OLEDul de la LG este net superior celui de la Samsung. Acum, o tii intr-una ca toate produsele Samsung sunt inferioare celor ale concurentilor. Este dubios pentru ca Samsung este “cel mai mare producator de electronice de pe Terra”, si as putea spune ca este cel ai mare producator de electronice din sistemul solar.
    Samsung investeste o gramada de bani in cercetare si inovare, mai mult decat tot bugetul de cercetare al Uniunii Europene, si tu crezi ca nu au capacitatea sa produca componente de cea mai buna calitate. Dubios…

    Samsung este the best la foarte multe capitole. De la S1 s-a reinventat de nenumarate ori, iar astazi, S7 este cel mai bun produs din industrie, la toate capitolele, mai putin la viteza de deschidere a unor joculete.

  14. Asta zic samsung nu are ceva la care este cel mai bun fara egal. Da lg are cel mai bun ecran din lume. Sa fii cel mai mare producator nu inseamna ca esti cel mai bun
    Garantat doar in capul tau de obsedat s7 este cel mai bum la build quality si materiale , depaseste in capul tau de strutz si un vertu la aceste 2 capitole

  15. Ti-as recomanda sa o iei mai moale cu injuriile. Nu imi imintesc sa te fi jignit… Nu compara doua produse din categorii de produse diferite. Nu compara nimeni nu Rolls Royce Phantom cu un BMW 750 Li, si cu toate astea, BMW este un produs de la 10+ in sus.

    Tu nu poti demonstra cu ce e mai bun ultimul iphone, si ai gasit de cuviinta sa ma jignesti…

  16. Wtf cu ce te-am jignit strutule? Asuma-ti ce ai spus
    “S7 este cel mai bun produs din industrie la toate capitolele” DIN INDUSTRIE
    Asa cum si rolls royce este in industria auto asa si vertu este in cea a smartphone

  17. Cum sa fie un produs la superlativ cnad si un lucru atat de simplu gen “back key” este situat fizic in dreapta?
    jag ber

  18. "Argumentera aldrig med dumma människor, de kommer att dra dig ner till sin nivå och sedan slå dig med erfarenhet."
    -Mark Twain

  19. iar demonstrezi ca esti limitat si traiesti in trecut. pt tine 2 se poate obtine doar din 1+1

    “În Noul Testament, cifra 12 reprezinta virsta la care Fiul lui Dumnezeu merge la Templu si tilcuieste pe profetul Isaia”
    eller
    Doisprezece este o cifra incarcata de simboluri.Reaminteste de cei doisprezece apostoli,cele doisprezece triburi ale lui Israel,cele 12 luni ale anului,cei 12 ani ce ii avea Iisus cand a mers la templu,legatura cu Delta.
    etc

  20. pt tine oamenii prosti sunt defapt geniile care nu le poti intelege. Un om cu un IQ prea mic ar innebuni daca ar incerca sa inteleaga un geniu ca mine si ii este mai usor sa dea copy paste la un segment din, in cazul acesta,cuvintele altcuiva, Mark Twain

  21. Nu este mai bun senzorul Sony.
    Exista diferente foarte mici in favoarea si defavoarea fiecarui senzor dar nu suficient cat sa zici ca unul este mai bun decat celalalt.
    Senzorul Samsung ar trebui sa fie identic cu cel Sony pana la urma, asa chiar si daca testezi 2 telefoane cu exact acelasi senzor dar din batch-uri diferite este posibil sa observi unele diferente minore.

  22. Nu au invata nimic de la nici un iphone.
    Samsung pur si simplu a ales o anumita combinatie pentru a scoate poze bune in low light.

  23. Exakt.
    S6 cu pixeli mai mici scoate poze mai bune decat iphone 6 cu pixeli mai mari si este si peste 6s cu pixeli de aceasi marime.

  24. Cândva credeam că ar trebui să îmi fie rușinucă pentru faptul că îți demonstrez de atâtea ori cât de… sărman ești. Cred că sunt prea exigent cu mine…
    Nu vreau să continui seria de răspunsuri cu un biped ca tine.

  25. 12 se poate numi o cifra simbolica intr-un anumit mediu. ti-am dat si exemple. dar lasa-o asa.. pt ca tu ai in vocabular cuvantul “imposibil”

  26. tati esti un fir de par pe langa mine. daca erai chiar cum lasi lumea sa creada pe aici, nu mai vorbeai de mult cu mine. dar esti slab de inger si simti nevoia, nu te poti abtine sa nu dai reply pt mine

  27. A stiut el ceva , din pacate iPhone 6 S are doar stabilizare digitala . Pe bune , ai tu fata de stabilizator optic de imagine Srb ? “merge si asa” multi vad putini cunosc , din moment ce fanii cumpara la ce sa strici orzul pe gaste .

  28. Dacă eu sunt un fir de păr pe lângă tine, tu nu ești mai mare decât o euglenă, eventual o bacterie care poluează mediul online.
    Mă distrează să îți răspund, poate devii și tu mai inteligent. Mă rog… e misiune imposibilă, dar nu știi niciodată…

  29. Citesc un articol pe gsmarena, care citeaza “displaymate”. Ia uite ce spun rezumat scriu astia din analizele lor:

    “Samsung has had the best mobile displays in recent years and it should come as no surprise that DisplayMate has crowned the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge “Best Performing Display.”
    The Galaxy S6 wore the crown last year (until the Note5, anyway), but the S7 generation brings some strong improvements.”

    Ia uite ce spun ei despre calitatea imaginilor:
    “In terms of image quality, Basic screen mode matches the S6 and Note5 as the “most color accurate displays.” Photo mode switches from sRGB to Adobe RGB (which is 17% larger) and the Galaxy S7 offers accuracy rarely possible in consumer devices.”

    Retine:
    1. “most color accurate displays”
    2. “photo mode switches to Adobe RGB, 17% larger than sRGB”
    3. “Galaxy S7 offers accuracy rarely possible in consumer devices”

    Parca as crede mai mult ce spune displaymate decat parere unuia anonim pe siteul lui zaone.

  30. SrbS, te-as face varza, dar din respect pentru site-ul asta trebuie sa ma opresc… Pacat ca ti se lasa portita de a scrie vomele astea.

  31. Ai ceva dovezi palpabile care să susțină ceea ce scrii tu despre LG? Nu zic… TV-urile LG sunt excelente, dar de unde îți veni ție că fix ăla de 65 inci este cel mai bun display pus la vânzare?

    Concret, cu sursă, nu gargară…

  32. Am versiunea de 55″, si multi fac review si spun acest lucru. Chiar ar fi ciudat sa spui ca nu ar fi.
    Chiar este perfect

  33. SrbS, inclin sa iti dau dreptate…
    Am cautat pe net referinte despre calitatea TVurilor, si multi dau LGul in capul listei. Pe de alta parte, nu uita ca LG este recunoscut la ecranele OLED de dimensiuni mari, pentru ca a reusit sa imbunatateasca procesul de fabricatie de asemenea maniera incat sa reduca costul de productie “pentru ecranele mari”. Se pare ca Samsung inca produce prea scump ecranele de mari dimensiuni.

    Pentru 2016, exista Panasonic TX-65CZ952, printre ale carui calitati exista “Best picture quality ever”.
    LGul de 65 inci: “(+) Extraordinary contrast”, insa “(-) Shadowing down the sides” si “(-) Limited brightness”

    Asadar, ideea ca LGul de 65 inci este cel mai bun din lume este discutabila. Diferentele sunt atat de mici incat nu poti realiza care este mai bun decat altul. Este ca si cum ai compara doua avioane cu reactie, iar unul este cu 1 km/h mai rapid decat altul in anumite situatii, insa cu 1 km/h mai incet decat celalalt in alte situatii.

    Scrie si tu pe Google: “best-tv-4k-hd”, si ia primul link din lista de la tech radar.

    Cert este un singur lucru: ecranele OLED sunt viitorul, ceea ce Apple nu a inteles decat dupa multa vreme, cand deja pe piata exista producatori ultra-consacrati.

  34. Cum sa nu inteaga apple ca Oled este viitorul DACA trec si ei la oled nu viitor?
    In 2010 sau 2011 nu cred ca erau atat de bune, dar incepand de anul trecut impresuna cu s6 au depasit celelalte tehnologii.
    Oricum ai o bere sau ceva care iti place tie mult de la mine pt faptul ca este prima oara cand “inclini sa imi dai dreptate” 🙂

  35. Citeste cu atentie pana la capat: “ceea ce Apple nu a inteles decat dupa multa vreme, cand deja pe piata exista producatori ultra-consacrati.”

    Apple a inteles, insa dupa foarte mult timp, cand nu prea mai are ce sa aduca in tehnologie. Pana iese iPhone 8 cu ecran OLED, tehnologia va fi mult evoluata, iar Apple va adopta un ecran deja vechi dpdv moral.

  36. eu am zis ca stiau din 2010 ca oled este viitorul dar nu era matur. asa ca au asteptat pana a ajuns la anumite standarde.
    Ei au recunoscut prin a lor CEO, ca oled inca nu sunt acolo si ca inca lcd este mai bun.
    “Ips technology more advance than current oled ones for this type of products. with more accurate color, wide viewing angle”
    that can support these high resolution.

  37. Tu spui ca Apple nu era convinsa in 2010 ca OLED este OK, si uite dom’le cum au amanat ei putin asa…
    Ceea ce omiti tu sa scrii este faptul ca Tim Coock a respins OLEDul in 2013, spunand ca este “awful”.

    Cauta urmatorul text pe Google: “If you ever buy anything online and really want to know what he color
    is, as many people do, you should really think twice before you depend
    on the color from an OLED display”

    Dupa cum vezi, este vorba despre Februarie 2013, nu despre 2010.
    Se pare ca Apple nu a avut viziune, nici Steve Jobs si nici “veselul” asta de CEO.

    Asa ca mai lasa-ne cu minciunele tale…

  38. ce minciuni ba zapacitule? eu ti-am redat ce a zis steve in 2010 CE POTI VERIFICA ORIDUNE, si tu zici ca minte lumea ? in 2013 tot nu cred ca oled este ceea ce este acum. Abia din Martie Aprilie 2014 cand a aparut S6 a ajuns oled sa faca diferenta. pana atunci te poti minti singur. tu ai impresia ca oled a fost din nastere mai smeker decat restul

  39. Mda, asa o fi spus Steve Jobs, fie-i tarana usoara (apropo: tu stii sa desparti cu cratima imperativul de pronumele personal? Nu?? Aaah… ma gandeam eu).
    Ceea ce omiti sa spui este faptul ca Tim Coock a mentinut abureala asta si in 2013, cu mult dupa momentul 2010.
    Fantastic: abia in martie 2016 a venit revelatia peste Tim Cuc! Tu crezi ca tehnologia asta apare asa peste noapte??? Tu crezi ca inginerii aia o inventeaza asa de la o luna la asta?

    Cei care lucreaza in domeniu, concurentii, producatorii etc, au grafice estimate de avans al tehnologiei, si pot spune cu o certitudine de x% ca peste o anumita perioada, anumiti indicatori tehnici vor fi viabili. Tu nu stii asa ceva, ca stai in staul, si acolo nu prea ajunge informatia :)))

  40. mda si in tine am incredere ca esti inginerul lor. haide bree lasa-ma… ai terminat munca de sclavete, ti-a dat sefu voie sa stai pe net?
    apple nu face oled, asa ca a a asteptat alti muncitori sa aduca aceasta technologie la anumite standarde si acuma hop si tim cook preia munca altora de 4-5-6-7 ani de-a gata

  41. Daca te-ai uita mai cu atentie la fotografia mea de profil, ai vedea ca am un aparat foto in mana. Cu toate astea, aleg sa nu imi pierd timpul raspunzand la oameni care ca nu vad altceva decat samsung in fata ochilor. Eu am samsung, am avut si iphone, pot face diferentele. Prefer o poza cu zgomot de imagine decat una cu un noise reduction exagerat, care pierde detalii.

  42. Daca te-ai uita sa vezi ce scriu cei de la DxOMark ai vedea ce aiureli spui.
    Doar tu ai impresia ca ai o camera foto? si mai crezi ca aste te face si ceva expert, fii serios.
    Chiar si cu noise reduction S6 surprinde mai multe detalii in low light.