Google hånade Apple under konferensen för Pixel-presentationen

I konferensen för presentationen google Pixel, de från Google tvekade inte att göra narr av Apple-företaget, något som de från Cupertino gör på sina egna konferenser. Den första ironin av de från Google kom när kameran till den nya smarttelefonen presenterades, de sa att den inte går utanför fallet.

Många människor klagade på detta och inte bara i år, utan sedan 2014, men de flesta Android-smarttelefoner har också kameror som sticker ut från utsidan av fodralet. De från Google bryr sig inte riktigt, så de hånade Apple-företaget och deras kamera som stack ut ur fodralet, men inte till journalisternas nöje i rummet.

Det andra ögonblicket hade Google Photos i åtanke och det obegränsade lagringsutrymmet som erbjuds av Google-företaget för dem som kommer att köpa Google Pixel. Google ironiserade över det faktum att användare hittills inte hade tillräckligt med utrymme för att lagra sina bilder eftersom Apple sålde iPhones med minst 16 GB lagringsutrymme.

Detta har förändrats, och sedan 2016 säljer Apple iPhone 7 med minst 32 GB lagringsutrymme, så folk kommer att ha tillräckligt med utrymme för bilder. Tills alla får klart för sig kommer det att fortsätta att finnas ironier, av vilka några är fullt förtjänta.

google-pixel-ironi-apple

15 KOMMENTARER

  1. Pai e pe buna dreptate, Apple oferă doar 5GB gratis de stocare in Cloud si abia asteapta sa cumperi mai mult, in timp ce Google oferă spațiu NELIMITAT pentru stocarea pozelor la rezoluția originala si a filmelor 4K.
    Asta da avantaj! ?
    Iar faptul ca avem 32 de GB acum pe iPhone nu rezolva nimic, tot nu e suficient, cu aplicatii din ce in ce mai mari, si rezoluții mari la poze, este insuficient.

  2. Ii tine Apple pe toți in cârcă ,ce fel îți poți face reclama cel mai simplu decât sa ironizezi compania Apple .

  3. Eu nu cred ca au ironizat, ci pur și simplu arata mesajul când e memoria plina la alt sistem de operare cunoscut. Doar nu arata mesajul de pe Samsung sau HTC sau oricare alt telefon cu android având google photos deja. Americanii nici nu fac diferența dintre telefoane chiar dacă arata la fel, iar competiția le arata prin aceste jocuri de marketing. Asa este piața la ei, arati cu degetul și apoi spui cat de bun ești fata de celalalt.

  4. aia cu camera este o gluma prrroasta…cand ai un device cu o grosime aproape de iphone 4 este normal sa nu iasa…Apple a reusit sa faca un dispozitiv cu 1mm mai subtire cu camera tot de 12MP si tot asa fara sa fie iesita-se numeste iPHONE SE

  5. Ai o problema cu chestia asta. Inteleg ca esti fanatic, si mie imi place iPhone, de aia am unul, dar trebuie sa fim obiectivi si sa recunoaștem cand alții au aspecte superioare. Spațiul nelimitat este a big deal, iar in ceea ce privește nu stiu cati milimetri, nu stiu cat se simte in viata reala, si i-as prefera atat timp cat nu am camera bump, jack, o baterie mai mare, iPhone 7 este tot in urma si la baterie.

  6. corect…ipocriti isi iau telefoane ce nu s-i le permit si dupa plang sa dea 1 dolar acolo si altul dincolo

  7. Cică la camera rupe fâsul la tot ce mișcă,inclusiv S7/S7 Edge / Note 7,7 plus. Cea mai rapida focalizare pe un smartphone,adica focus pixel e istorie sau?

  8. Nu e adevărat. Google Photos îți oferă spațiu nelimitat, dar pozele să fie de maxim 16 megapixeli și videoclipurile maxim 1080p.

  9. Așteptăm testele reale…Comparațiile fizice dintre camere! Nu cred ca va fi depășit samsung pe partea se focalizare!

  10. Asta zic daca pt unii sumele astea reprezinta “traim doar sa platim” inseamna ca nu isi permit si este normal sa te orientezi catre cEva gratis sau mai ieftin