Hur nöjd är du med nya Mac OS X Lion?

    Mac OS X Lion lanserades officiellt förra sommaren av Apple, den har uppdaterats två gånger under tiden, men många användare klagar på att Lion inte är värt att installera just nu. Oavsett om vi pratar om Mac-driftsproblem eller prestandaproblem har nya Mac OS X Lion genererat delade åsikter bland Mac-ägare. Jag, för en, är nöjd med Mac OS X Lion, systemet fungerar ganska bra, men det skulle kunna fungera ännu bättre, men jag är missnöjd med hur webbläsarna som finns tillgängliga för det beter sig.

     Även om Safari fungerar utan problem har Firefox eller Chrome prestandaproblem och tyvärr kan Safari för mig inte vara huvudwebbläsaren utan bra tillägg/tillägg tillgängliga för det. Jag märkte i en tidigare artikel att det bland er finns användare som inte är nöjda med nya Mac OS X Lion, så jag frågar er: hur nöjd är du med nya Mac OS X Lion från Apple?

24 KOMMENTARER

  1. Eu sunt multumit in proportie de 70% pt ca am si eu problema aceea de se pierde conexiunea bluetooth cu mouse-ul si tst + ca au facut unele modificari spre rau 🙂 (dupa parerea mea)

  2. Sunt foarte multumit cu exceptia Safari care e mai lent fata de Chrome sau Firefox cand incarca pagini cu mult flash.

  3. Foarte multumit! Nu folosesc alte browsere in afara de Safari pentru ca nu am nevoie.
    Noul OS face lucrul pe mac mai rapid, mai productiv si mai usor, sau ca sa-l citez pe Steve Jobs “a bit more zippy” 🙂
    Cei mai buni $30 dati pana acum pe Mac App Store.

  4. A inceput de la un timp sa se miste greu . Daa am photoshop safari mess si itunes stau 3-4 secunde sa intru in mission control … Am 4 gb ram ddr3

  5. L-am instalat aseară și sunt foarte mulțumit, deși am doar 2g jumate ram de mem. Merge ca uns. Ce n-am reușit însă, este cum să fac să funcționeze funcția multi touch gestures….deși în descrierea de la Apple apare clar că trebuie să-l am în sistem….

  6. Pe macbook air 11 inch se misca mai nasol ca snow leopard……chrome se misca mai bine ca safari in cazul meu….

  7. Pe macbook air 2 GB ram, 10.7 si 10.7.1 se miscau groaznic! 10.7.2 repara problemele si laptopul se misca ca inainte, poate chiar mai bine decat Snow Leopard. Pe Mac Mini si pe iMac nu am avut nici o problema.
    Ca functionare, Mission Control e foarte bun si util.. nu pot sa zic acelasi lucru despre LaunchPad. iChatul iarasi merge mult mai bine. Safari-ul este si el un progres.

  8. Pe Air de 11 impecabil, pe iMac mid2010 impecabil. Nu folosesc decat Chrome, care nu mi-a cauzat niciodata niciun fel de problema cu Lion (mai putin cand era Lion Beta). Pe iMac am observat ca atunci cand faci back page sau fwd page din track (gesturi), apar sagetile si se misca fluid, in vreme ce pe Air11 nu apar sagetile iar trecerea de la o pagina la alta este brusca (fara animatie). In rest totul este identic si foarte bine.

  9. @Costinvlad, pe Air-ul meu de vara aceasta totul se mișcă perfect, uneori am impresia că acțiunile se petrec înainte să tastez! Probabil fiindcă eram obișnuit cu lag-ul din Windows. Sau poate că modelul tău e din 2010. Al meu e de 13,3″, însă cu i3 și 2gb ram, deci ssd-ul este cel care îi dă forță, am văzut în review-uri, cum sacadează Air-urile cu HDD!

  10. Eu sunt multumit de noul Mac Os Lion. Imi place foarte mult Safari combinat cu un Magic Mouse sau cu un Magic Trackpad. Intradevar are unele lipsuri, insa am putut trece linistit de ele.

    ce ma enerveaza e ca a inceput sase mistecam greut si ma interesa trecerea la un ssd. Partea proasta e ca nu mi se par foarte fiabile. Din ce review-uri am vazut pe la emag 80% din ele sunt proaste si au probleme majore cu controllerul de genul dupa 2 saptamani de folosire a picat SSD-ul si nu mai poti recupera nimic.

    Daca a mai trecut cineva la ssd pe un iMac sau Macbook Pro va rog dati-mi si mie un sfat de un produs bun. M-ar interesa unul de 256 GB pus pe un imac late 2009.

  11. F multumit, desi sunt fan cateva programele care imi tot dau eroare cu lion…
    Trillian, mobile rss si mai erau vreo 2, uneori si ym…

    Ce imi place? De cateva ore am instalat in mac mini un ssd sata3 (nush daca si merge la viteza maxima) si inca un hdd de 7200rpm…
    Vreau sa spun ca se deschid aplicatiile aproape sau fara sa aibe bounce in dock… Deci f rapid… Banuiesc ca o sa mearga si mai bine cand ii fac upgrade-ul de ram de la 4 la 8, probabil azi.
    Desi mac mini-ul este unul din cele mai “obosite” si limitate sisteme, in combinatie cu un ssd si cu Lion face toti banii…
    Mac mini-ul vechi gen mid 2010 avea un hdd de 5400rpm si mergea de 5-20 ori mai incet, pe aceasta cale sfatuiesc orice detinator de mac sau care se gandeste sa cumpere unul sa-si faca update-ul la ssd si daca se poate si la ram… Altfel e ca si cand ai bmw cu motor de logan 🙂
    Impresionat de Lion sunt pt ca este bine pus la pct, emailul e ok desi nu perfect, browserul merge ok de la safari la chrome si mozilla dar preferatul meu pt optiuni este Opera care o cam da in bara cu erori uneori si nu incarca bine paginile cu flash sau java…

    Asadar nota 9.8 pt Lion fata de snow leopard care ii dau un 8.8.

  12. mie imi face lagg dupa ce deschid 2-3 aplicatii si nu stiu ce sa fac mac os x 10.7.2 pe un macbook(alb) mid.2010 2gb ram ,are idee cineva ce pot face sa imi mearga mai bine ? pe 10.6.8 imi mergea perfect .

  13. am un macbook air 2 gb 667 mhz ddr2 sdram , mac os x versiunea 10.7.1 imi merge uneori normal pentru cati rami are, insa uneori se misca foarte in reluare incluzand convorbirile pe messenger (in sensul in care scriu foarte repede si ramane scrisul in urma), la fel si vizionarea videoclipurilor de pe youtube , pur si simplu incepe deodata sa se miste aiurea, stie cineva ce trebuie facut? mersi anticipat

  14. @marian
    Eu am scapat de problema asta atunci cand cumparasem un hard ssd, dar astea parca vin cu ssd-uri direct… Incearca sa cureti cooler-ul de la cpu si de la placa video…