Vilka Apple-produkter planerar du att köpa till jul?

   Sakta men säkert gick vi in ​​i en av årets mest hektiska perioder för om mindre än 2 veckor ska vi fira jul. Om man bortser från de religiösa och sentimentala betydelserna är julen den högtid då människor spenderar mycket pengar för att köpa presenter till sig själva eller för att köpa presenter till sina nära och kära. Jag antar att många av er har lagt undan lite pengar för att köpa en iPhone, iPod Touch, iPad-surfplatta eller till och med en Mac i år, eller hur?

   Jag skulle vilja köpa en MacBook Pro, men jag vet inte om "Jultomten" kommer med den i år, men vad exakt tänker du köpa i julklapp?

39 KOMMENTARER

  1. Mie mi-a adus un mabook air de 11″. Acum caut o geanta cu un design cat mai simplu (sa nu fie impopotonata), eventual de piele. Any ideeas?

  2. MBP15 inch 2.5GHz Quad-core Intel Core i7 8GB 1333MHz DDR3 SDRAM – 2x4GB 750GB Serial ATA Drive @ 7200

    MBP 13 inch 2.8GHz dual-core Intel Core i7 4GB1333MHz 750GB 5400-rpm1

    The Tilt pentru MBP de 15 inch ( cooling stand)

    Le-am comandat din America.

  3. Ipod touch, ipod nano, ipod classic, imac, iphone, macbook air, macbook lite, macbook pro, mac mini, mac pro, s.a.m.d.

  4. La anu doresc sa achizitionez un ip5(6),doar daca are ecran mai mare,si poate un ipad 3 k retina.Pana atunci stau pe bunicu lu 4s;)

  5. Abea un Iphone 3G de 16 GB,deoarece salariul meu de Roman,nu este mai mare de 10 milioane,deci in consecinta 10 milioane pe un telefon,1 salariu intreg,mai imi iau 2 si mor de foame tot anu’=))

  6. nu mai am ce sa-mi iau. e trist sa mergi intr-un magazin apple si sa nu te poti bucura din cauza ca ai de toate. probabil ca o sa imi iau un apple tv din US.

  7. De curand am achizitonat un ipad 2 si un 4s si pana in craciun mai vreau un MacBook Pro, sa vad daca am putere? Daca nu la anu e sigur.

  8. un ipad 2 si un ipod nano (mai mult sa-l folosesc ca ceas), in rest le am cam pe toate care ma intereseaza, Mac pro, ip4s, ipod shuffle si mac book..

  9. Intentionez sa iau un 4S(din magazin) pe care o sa-l vand in ianuarie(sigilat,neverlocked), deoarece pentru mine sportul e pe primul loc, de banii ce o sa iau pe 4s o sa iau o bicicleta mtb la 500e

  10. Si la mine a venit mai devreme, si inca a fost fooooaarte generos 😀 Mi-as mai dori un ipod classic 80 GB sau 160 GB ca sa mai eliberez 4S-u.

    Va urez sa va aduca mosu ceea ce v-ati propus :D:D

  11. Un SGS2 gratis la abo :)) dar bineinteles ca nu renunt la ip4 si 3gs pe care le folosesc zi de zi,sau poate cine stie..:) ca m-am cam saturat sa vad un ios 5 catastrofal ,nu inteleg parca tot in jos merg cu ios-urile,de la 4.2.1 care a fost si este impecabil tot mai rau..eu cel putin nu pot folosii ip4 pe ios 5 ,se intrerup convorbirile intruna.

  12. Ipad 2 ,sunt foarte curios sa folosesc unul.Daca are cineva sa imi zica si mie daca se merita si cum este experienta care o ai cu ea.Este ceva diferit fata de un iphone 4? Mai impresionant,nu stiu..?

  13. eu o sa-mi cumpar un mar din care o sa musc frumos ca sa iasa sigla Apple, mai mult nu-mi permite bugetul de anul asta 😀
    as dori totusi un ipod touch 4th gen sau daca apare ceva nou mai incolo 🙂

  14. Un iPhone 4S. Ny stiu sigur daca de Craciun sau in ianuarie. Am descoperit plata in rate fara dobanda! 😉 De ce sa dau un salariu intreg (cum spunea cineva mai sus) pe o luna, cand il pot plati in 4luni.

  15. La mine a venit mosul mai repede cu un Apple TV, daca mai are cineva si poate sa ma indrume cu un jailbreak si tweek-uri … let me know.