"iPhone 5" vs iPhone 4S på WWDC 2012

  Jag berättade igår att "iPhone 5" skulle ha gjort sitt framträdande på WWDC 2012, förmodligen i ett försök från Apples sida att förlöjliga ryktena som hittills har dykt upp på Internet och några av er sa att det skulle vara en iPhone 4S, inte en iPhone 5. Tja, vi fick bilderna från den här artikeln från en användare som gjorde en jämförelse mellan vad som verkar vara en iPhone 4S och enheten som hittades på WWDC 2012 presentationsfilm, och du bestämmer hur verkligt allt är.

Tack vare Razvan A.

 

23 KOMMENTARER

  1. Oare chiar nu e evident ca imaginea e alungita pe verticala? Uitati-va la butoane si volan, la latimea presupusului iPhone 5, restul e cancan.

  2. Cel mai bine uitati-va in alta parte…Glumeam, in fata e un BMW serie3 care in realitate nu e atat de ingust si inalt.Deci clar ala iphone 4/4s ….

  3. E alungita poza pe verticala. Uitati-va la bordul si volanul bmw-ului. In realitate e mai ingust si mai lat.

    Deci e 4s .

  4. Scz am o intrebare.
    Eu am acum un 3GS pe Orange. Vreau sa imi cumpar un 4 de pe un site si acolo scrie ca este neverlocked. Asta inseamna ca merge pe orice retea?

  5. Off topic Eu am acum un 3GS pe orange. Vreau sa imi cumpar un 4 de pe un site si acolo scrie ca este neverlocked. Asta inseamna ca merge pe orice retea?

  6. hmm…nu e aceeasi poza…uita’te la degetul mare…oricum nu e o poza reala…cand a mutat ala degetul de pe un buton pe altul fara sa se schimbe nimic din ce se vede in fata?…mai ales pe autostrada…

  7. nu stiu ce e cu imaginea asta si nu prea ma intereseaza…

    pentru mine e cam clar ca iphoneul va arata asa, cu carcasa aia cu doua materiale…

    sper din tot sufletul sa ma insel dar nu cred :-s

  8. ideea asta cu telefonu lungit nu stiu cum ar arata ecranul ar fi gen 16:9 tv. as incerca un joc asa. :)) hai ca mai avem putzin pana in sept:))

  9. Nu cred ca este alungita (de ce ar fi prezentat la conferinta o poza deformata?) In schimb poza nu pare a fi facuta 100% dreapta, are un mic unghi. Oricum si cu acel unghi, iPhone4 ar fi trebuit sa se potriveasca 99%.

  10. nu cred ca viitorul iphone este doar mai lung si nimic modificat la designul carcasei.daca e sa fie asa nu il voi cumpara.