Jailbreak iPhone(toate modelele) si iPod Touch(toate modelele), orice versiune de firmware – doar pentru Windows

Aceasta metoda de jailbreak foloseste programul creat de geohot denumit blackra1n si poate fi folosita pentru orice firmware chiar si pentru telefoanele care au venit cu 3.1 din cutie. Prin intermediul acestui programel puteti jailbreak-ui orice device insa ATENTIE, cei care folosesc telefonul cu alt operator decat cel de la care l-au cumparat si necesita hacktivare sau ultrasn0w trebuie sa foloseasca metoda de jailbreak prin intermediul unui custom ipsw detaliata aici, in acest fel NU VETI FACE update de baseband, baseband pentru care INCA NU EXISTA O SOLUTIE DE UNLOCK. Daca totusi ati facut update din greseala si baseband-ul este 05.11.xx si aveti cartela sim a operatorului de unde e cumparat atunci puteti folosi programul pentru a jailbreak-ui telefonul insa ati pierdut posibilitatea de a face unlock. Daca totusi nu depindeti de hacktivare sau de ultrasn0w, atunci aceasta este cea mai simpla metoda de jailbreak cunoscuta.

Pasul 1

Deschideti browserul, navigati catre www.blackra1n.com si apasati pe logo-ul Windows pentru a downloada programelul pe care il veti salva oriunde in calculatorul dumneavoastra.

Pasul 2

Deschideti executabilul blackra1n. Pentru utilizatorii de Windows Vista sau Windows 7 s-ar putea sa fie necesar sa il rulati in compatibility mode cu Windows XP si cu privilegii de administrator. Pentru mine nu a fost necesar, a mers din prima asa ca nu va sfatuiesc sa faceti asta decat daca nu va reuseste procesul din prima.

20327

Pasul 3

Asigurati-va ca telefonul e conectat la calculator si ca iTunes este inchis apoi apasati pe butonul “make it ra1n”

20328

Pasul 4

Acum iPhone-ul dumneavoastra va intra automat in Recovery Mode pentru a face jailbreak-ul. Pe ecranul telefonului va va aparea aceasta imagine, semn ca totul este in regula.

20340

Daca totusi cand telefonul intra in Recovery Mode iTunes se deschide automat si telefonul sta mai mult de 1 minut cu acea imagine pe ecran atunci inchideti iTunes, inchideti blackra1n, redeschideti blackra1n si dati click pe make it ra1n din nou.

Dupa terminarea procesului va va aparea acest mesaj pe ecran, dupa care telefonul se va reseta automat.

20339

Pasul 5

Dupa resetare pe ecranul telefonului veti vedea o iconita denumita blackra1n.

20341

Asigurati-va ca sunteti conectat la un Wireless sau ca aveti internetul activat si deschideti aplicatia. Va vor aparea 3 package-uri din care sa alegeti. Apasati pe package-ul dorit apoi pe butonul de install pentru a instala.

20343

Pasul 6

Dupa terminarea instalarii blackra1n va face un respring automat telefonului pentru a va afisa aplicatiile instalate. Daca doriti sa instlati si altele, puteti reintra in blackra1n si repeta procesul, iar daca doriti sa stergeti aplicatia, o redeschideti si dati click pe uninstall si delete.

20348

Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri puteti sa intrebati aici.