Spirit jailbreak firmware 3.1.3

NU faceti jailbreak cu Spirit peste blackra1/redsn0w pentru ca nu va mai porni telefonul! Daca vreti sa faceti jailbreak cu Spirit trebuie sa faceti restore intai! Daca nu stiti cum sa faceti restore pe iPhone 3GS atunci uitati-va aici.

Spirit a fost in sfarsit lansat, va reamintesc ca Spirit functioneaza :

  • doar cu firmware 3.1.2/3.1.3
  • cu orice iPad/iPhone/iPod Touch
  • DOAR daca telefonul vostru a fost activat folosind cartela operatorului de telefonie pe care este codat(nu stiu cum puteti afla pe ce retea e codat)

Procedura este foarte simpla, deschideti spirit si dati click pe jailbreak, nu trebuie sa introduceti telefonul in Recovery Mode/DFU Mode pentru a face jailbreak.

Atentie! Este bine sa salvati SHSH-ul pentru telefonul vostru inainte de a face jailbreak! Daca nu stiti cum sa va salvati SHSH-urile atunci uitati-va aici.

Spirit face untethered jailbreak pentru orice iPad/iPhone/iPod Touch, adica nu veti mai fi nevoiti sa refaceti procesul de jailbreak dupa fiecare restart daca aveti un terminal cu bootrom nou!

Spirit NU decodeaza telefonul vostru, pentru asta va trebui sa asteptati pana la vara!

Daca sunteti pe Windows 7 atunci ar fi ideal sa selectati modul de compatibilitate pentru Windows 98 inainte de a rula Spirit. Iata cum puteti face asta :

  • click dreapta pe iconita Spirit si selectati Proprieties
  • apoi selectati modul Compatibiliti si din lista alegeti Windows 98/Me si bifati Run as Administrator apoi dublu click pe aplicatie si incepeti procesul de jailbreak

Puteti downloada Spirit de aici :

UPDATE : Cei care folosesc Mac OSX s-ar putea sa aiba probleme cu Spirit dupa terminarea jailbreak-ului, daca telefonul nu se reseteaza singur atunci trebuie sa il resetati manual tinand apasate simultan butoanele Home + Lock pana apare logo-ul Apple pe ecran.

UPDATE 2 : Am fost atentionat de un utilizator ca antivirusul Avira detecteaza un virus in Spirit, probabil nu-i place ceva din modul cum a fost facut Spirit insa nu va afecteaza calculatorul asa ca stati linistiti.