X

Microsoft lanseara aplicatia Bing pentru iPhone

Se pare ca m-am inselat amarnic cand am spus ca Microsoft nu se va grabi cu lansarea aplicatiei Bing pentru iPhone pentru ca incepand de ieri aplicatia a devenit disponibila prin intermediul iTunes AppStore. Aplicatia aduce multe din serviciile oferite de Google si aplicatia Google Mobile in acelasi loc pentru a usura munca de cautare a utilizatorilor : image search, business directory, movies, maps si chiar voice search. Aplicatia arata foarte bine din punct de vedere estetic, in background veti gasi intotdeauna cate o imagine diferita(presupun ca le schimba zilnic) in care veti avea cateva patratele care din cate am observat ofera informatii despre diferite evenimente istorice care s-au petrecut in acea zi.

Destul cu prezentarea, sa trecem acum la crudul adevar. Aplicatia este foarte prost facuta, si cand spun foarte prost nu exagerez, din punct de vedere al search-ului este egala cu zero, am incercat sa caut diferite cuvinte cu ajutorul ei, incluzand BING

si mi-a dat o eroare spunand ca nu exista rezultate pentru BING, now that can’t be right. La fiecare conectare imi cere sa-i sincronzez locatia cu cea a GPS-ului, ceea ce e foarte enervant, acele patratele informative nu functioneaza, cand dau click pe unul imi spune ca nu gaseste link-ul, si lista continua. All in all un mare FAIL de la Microsoft, noroc ca e gratuita aplicatia, daca va intereseaza o puteti downloada din AppStore.

This post was last modified on dec. 16, 2009, 12:32 PM 12:32

Disqus Comments Loading...