X

StickIt 2.2 acum in AppStore

TapFactory Apps a anuntat in cursul zilei de ieri disponibilitatea in AppStore unei noi versiuni a aplicatiei StickIt pentru iPhone/iPod Touch. StickIt este o aplicatie cu ajutorul careia puteti crea sticky notes direct in lockscreen-ului pentru a va aduce aminte de lucruri importante pe care le aveti de facut de-a lungul zilei. Aplicatia va permite sa creati fie mici biletele fie wallpapere intregi care apar in lockscreen, fiind foarte usor de utilizat si customizat.

Noua versiune aduce o serie intreaga de imbunatatiri si noutati, printre care cele mai importante fiind posibilitatea de a adauga notite printr-un singur tap pe lockscreen creata special pentru momentele in care sunteti grabiti si vreti sa notati ceva repede; optiunea de a adauga calendare direct in lockscreen si posibilitatea de a seta notite invizibile pe care sa le completati ulterior cu textul dorit.

Iata lista completa de noutati :

* 17 styles of notes, papers, and objects you can add text to ranging from multi-colored Post It notes, a variety of scrap papers, speech bubbles, and signs

* Calendars to add to your lockscreen

* 25+ backgrounds to choose from including beautifully designed textures such as quarkboard, wood, metal, and paper, as well as solid colors, and the ability to use any photo from your Camera Roll or take a new one!

* Full customization of your notes with multiple font styles, sizes and colors to choose from.

* “Quick note” feature to add a note in a single tap.

* Preview feature which allows you to preview your lockscreen with your current Stick It layout to give you an idea of how it will look without having to leave the app.

* Stick It will automatically save your notes so you can pick up where you left off.

* Email your notes directly from the app

Sincer sa fiu mi se pare o aplicatie foarte utila, in special pentru cei care sunt cam uituci.

Daca va intereseaza aplicatia, o puteti cumpara pentru 1.99$ din US AppStore de aici si pentru 1.59€ din RO AppStore de aici.

Disqus Comments Loading...