X

Cum sa modifici Carrier Logo-ul/numele operatorului

Stiu ca sunt printre voi multi care doresc sa isi customizeze cat pot de mult telefonul si o modificare nu e completa daca nu adaugati un logo la numele operatorului. In tutorialul acesta va voi invata cum sa adaugati un logo in dreptul numelui carrier-ului.

Pasul 1

Conectati telefonul la calculator prin cablul USB si deschideti ifunbox sau conectati-va in telefon prin SSH utilizand WiFi-ul.

Pasul 2

Pentr cei care folosesc Orange. Navigati catre /System/Library/Carrier Bundles/22610 si copiati fisierele Default_CARRIER_R si FSO_CARRIER_R extrase din arhiva aceasta : logo Orange selectand overwrite pentru a inlocui fisierele existente.

Pentru cei care folosesc Cosmote. Navigati catre /System/Library/Carrier Bundles/ si copiati in totalitate folder-ul 22603 extras din arhiva aceasta : logo Cosmote.

Pentru cei care folosesc Vodafone. Navigati catre /System/Library/Carrier Bundles/ si copiati in totalitate folder-ul 22601 extras din una dintre urmatoarele arhive : logo Vodafone; logo Vodafone2; logo Vodafone3.

Vodafone 1 :

Vodafone 2 :

Vodafone 3 :

Pasul 3

Restartati telefonul tinand apasate butoanele Home si Sleep/Lock pana va apare logo-ul Apple pe ecran.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Tutorial facut cu ajutorul lui crs.

This post was last modified on aug. 22, 2016, 4:29 PM 16:29

Disqus Comments Loading...