X

Guerilla Bob aproape de lansare

Guerilla Bob, un joc romanesc pentru iPhone/iPod Touch facut de catre echipa Angry Mob Games, despre care am vorbit acum mai bine de o luma in articolul acesta este aproape gata, echipa din spatele jocului postand pe internet inca cateva screenshot-uri cu jocul in actiune dar si cu personalele cu care veti juca in cursul misiunilor.

Desi este facut de o echipa Angry Mob Games condusa dupa cum spuneam si in articolul anterior de catre Bogdan Iliesu, din cate se pare jocul va fi distribuit de firma Chillingo care printre altele a distribuit unul dintre cele mai bune RPG-uri lansate anul trecut in AppStore, Ravensword.

Guerilla Bob este un survival game in care trebuie sa omorati cam tot ce va iese prin cale, culegand de-a lungul jocului tot felul de items si care va vor ajuta la indeplinirea misiunilor. Grafica este una de exceptie, echipa a lucrat foarte mult la creearea unei imagini cat mai detaliate si aproape de realitate care cu siguranta va va tine ocupati cu jocul ceva vreme.

Momentan nu se stie data lansarii, dar se estimeaza ca va fi undeva in timpul acestei luni. Din trailere joculetul pare foarte interesant si eu unul il astept cu mare interes, mai ales ca este facut de o echipa de romani si daca Chillingo a ales sa le promoveze jocul inseamna ca au facut o treaba buna cu el.

This post was last modified on ian. 15, 2010, 1:38 PM 13:38

Disqus Comments Loading...