X

redsn0w 0.9 beta 3 disponibil pentru Mac si Windows

Acum aproximativ 2 ore Musclenerd, membru Dev Team a anuntat lansarea versiunilor pentru Mac si Windows a redsn0w 0.9 beta 3, deci atentie e o versiune beta.

Aceasta este o continuare a proiectului redsn0w lansat in vara odata cu OS 3.0 dar care de la 3.1 nu a mai functionat si acum este compatibil doar cu firmware 3.1.2. Daca aveti deja un device jailbreak-uite deja cu blackra1n repetarea procesului cu redsn0w nu este necesara decat daca doriti sa schimbati boot logo-ul de exemplu.

Din pacate spre deosebire de blackra1n, redsn0w NU FUNCTIONEAZA cu telefoanele cu bootrom nou, deci pentru acelea trebuie sa folosit blackra1n in continuare.

Iata ce bunatati aduce redsn0w 0.9 beta 3 :

  • Jailbreak firmware 3,1.2;
  • Customizing the bootlog, and the recovery logo:
    Given the problems caused by LogoMe, application, available on Cydia that allows you to change the logos boot / recovery after following the Jailbreak, the Dev-Team has thought well to implement this function in the new update Redsn0w.
  • Ability to set the “verbose mode”;

Verbose mode face ca telefonul sa afiseze in loc de logo-ul Apple la bootare lista completa de procese pe care le deschide. E absolut useless, unii spun ca ar duce la o bootare mai rapida insa e greu de crezut.

Puteti downloada redsn0w 0.9 beta 3 de aici : Mac, Windows.

Un tutorial despre jailbreak cu redsn0w voi face in urmatoarele ore, insa procesul e acelasi ca si la redsn0w-ul vechi.

This post was last modified on nov. 3, 2019, 8:29 AM 08:29

Disqus Comments Loading...