X

iPhone SDK 3.2 beta 3 – flash, camera frontala, video calling, toate pentru iPhone 4G?

iPhone SDK 3.2 beta 3 facut disponibil de Apple in cursul serii trecute se pare ca ascunde mai multe buntati decat ne-am fi asteptat despre noul iPhone 4G si asta in ciuda faptului ca in cateva saptamani este programat sa apara iPad-ul.

Avand in vedere ca pentru iPad-ul a fost deja anuntat faptul ca nu va avea o camera frontala, noile descoperiri sunt foarte interesante, deoarece cautand prin SDK-ul lansat aseara au fost gasite din nou informatii privind o camera frontala, video calling, posibilitatea de a face zoom cu care si ceva nou, o comanda care activeaza flash-ul cand faceti o poza. Toate informatiile legate de camera frontala se crede ca sunt teste pentru noul iPhone 4G deoarece iPad-ul nu are si nu va avea asa ceva, deci in mod logic urmatorul produs dotat cu camera frontala ar putea fi iPhone 4G

, insa prin noul SDK au fost gasite si iconitele pentru butoanele destinate respingerii/acceptarii apelurilor pentru video calling si acele butoane sunt foarte mari, specifice iPad-ului si nu iPhone-ului, insa pana la vara mai este destul timp ca Apple sa le redimensioneze.

Pe langa toate acestea in iPhone SDK 3.2 beta 3 au fost gasite si 2 setari care permit utilizatorilor sa seteze o poza pentru background-ul din SpringBoard, cat si pentru LockScreen. Acesta este un feature nou deoarece Apple nu permitea pana acum posibilitatea de a schimba background-ul din SpringBoard, problema e ca optiunea e disponibila doar pentru iPad momentan, insa sunt sigur ca se va gasi o cale de a o aduce si pe iPhone.

Ce parere aveti, vom avea flash si camera frontala in noul iPhone 4G?

This post was last modified on feb. 24, 2010, 10:09 AM 10:09

Disqus Comments Loading...