X

Atentie la X-SIM pentru iPhone

Odata cu firmware 3.1.3 si baseband 05.12.01 a aparut si imposibilitatea de a face jailbreak si decodare pentru toate iPhone 3G/3GS care au fost updatate la respectiva versiune direct din iTunes. Desi jailbreak pentru modelele de iPhone 3G a aparut la cateva zile mai tarziu, acum la aproape 2 luni de la update inca nu exista o solutie pentru decodare si probabil nici nu va exista una pana in vara. Cu toate acestea, pe un anume site de trading din Romania(scrie in poza numele) au inceput sa apara diferiti vanzatori de cartele X-SIM care promit marea cu sarea si anume decodare penrtru baseband 05.12.01 si firmware 3.1.2/3.1.3 dar ceva mai hilar decat atat, activare. Pentru un necunoscator oferta este mana cereasca, pentru unul ca mine e o teapa nerusinata si o metoda de a stoarce bani de la necunoscatori.

In primul rand NU EXISTA NICI UN FEL DE METODA de a activa un iPhone cu un X-SIM decat daca X-SIM-ul respectiv e introdus in iPhone cu cartela operatorului de la care e luat terminalul, X-SIM

-ul nu activeaza telefonul, iar daca nu averti cartela operatorului, puteti face hacktivare DOAR prin jailbreak. In al doilea rand nu exista nici un fel de informatii cu privire la faptul ca exista pe piata internationala astfel de X-SIM-uri care sa decodeze in fapt baseband 05.12.01 asa ca aveti mare grija la asemenea “oferte”, cereti intotdeauna o demonstratie pe loc si nu credeti in “activare”.

Totusi desi oferta pare 100% falsa un simplu video cu o demonstratie ar elucida pe toata lumea si eu personal nu as avea nici o problema in a va indruma pentru a achizitiona un asemenea produs DACA el ar functiona asa cum trebuie. excludem activarea, macar sa dea posibilitatea de a folosi telefonul in orice retea de telefonie mobila. Eu am avut un X-SIM, cartelele astea implica nervi de otel pentru ca nu functioneaza totdeauna cum trebuie insa isi fac treaba in final si va dau posibilitatea de a folosi functia de telefonie a iPhone-ului.

This post was last modified on mart. 26, 2010, 8:19 AM 08:19

Disqus Comments Loading...