X

Baseband 05.13.03 – un pas inainte pentru navigarea pe internet de pe iPhone

Acum aproape o saptamana am scris un articol in care spuneam ca baseband-ul 05.13.03 din iPhone OS 4.0 beta 1 aduce imbunatatiri atat vitezei de navigare pe internet folosind conexiunea operatorului de telefonie cat si conexiunea WiFi, insa informatiile erau bazate pe informatiile baietilor de la iSpazio si experienta lor cu iPhone OS 4.0 de pana in acel moment. Eu nu am avut instalat iPhone OS 4.0 decat cateva ore, a trebuit sa il reinstalez deoarece nu puteam primi apeluri, problema pe care o intampinam desi aveam semnal “full”, insa revenind la firmware 3.1.2 am ramas cu acelasi baseband si sincer sa fiu nu imi pare rau.

Dupa updatarea baseband-ului viteza de navigare pe internet s-a imbunatatit simtitor, paginile se incarca mult mai repede decat pe baseband-ul 05.12.01

, atat pe 3G cat si prin WiFi, imbunatatirea simtindu-se indiferent daca navighez cu Opera Mini ori cu Safari. Paginile se incarca mai repede, download-ul merge cu o viteza constanta, mai mare, per total navigarea pe internet este mai rapida si mai usoara.

Desi internetul merge mai bine semnalul nu o duce chiar atat de grozav, de la updatarea baseband-ului mi s-a spus de cateva ori ca nu puteam fi sunat, desi eu aveam semnal “full” iar cand aveam instalat iPhone OS 4.0 nu puteam fi sunat absolut deloc, desi eu puteam naviga pe internet si suna pe altcineva. Pe firmware 3.1.2 am avut probleme cu sunatul insa deocamdata ramane sa vad in zilele urmatoare daca acestea se mentin sau au fost doar mici hibe ale retelei.

This post was last modified on apr. 18, 2010, 3:25 PM 15:25

Disqus Comments Loading...