X

Video cu noul iPhone 4G/HD

Deasupra aveti un video cu ceea ce se presupune a fi noul iPhone HD, video-ul a fost facut de catre Gizmodo, nu stiu de unde au pus mana pe acest prototip insa este cel prezentat si in pozele de la Engadget. Se pare ca cei de la Gizmodo l-au si dezasamblat si confirma ca e intr-adevar un iPhone, design-ul lateralelor si a spatelui difera, pozitionarea cartelei este din nou diferita, acum vom avea MicroSIM pe iPhone si nu in ultimul rand camera pare sa fie mai buna(probabil 5 megapixeli) si ca un element de noutate are LED flash!

Se pare ca acest prototip are un ecran usor mai mic decat cel al iPhone 3GS, o baterie cu 16% mai mare, insa desi este neconfirmat ar avea rezolutia de 960×460.

S-ar parea ca acest prototip rula iPhone OS 4.0 inainte sa fie gasit dar Apple ar fi sters prin remote anumite fisiere si de aceea acest terminal nu mai poate fi pornit, si nici nu i se poate face restore la iPhone OS 4.0 deoarece fiecare device are propria versiune de iPhone OS iar pentru acesta inca nu exista nici o versiune.

iTunes si Mac OSX recunosc acest device ca si un iPhone, iTunes ar permite un restore pentru acest device daca ar exista o versiunea a iPhone OS compatibila, insa avand in vedere ca nu exista ramane doar sa facem presupuneri.

Acest prototip de iPhone HD are 4.50 inch lungime, 2.31 inch latime si 0.37 inch grosime si cantareste 140 de grame, comparativ cu iPhone 3GS care cantareste 135g si o baterie de 5.25Whr vs 4.51Wher pe iPhone 3GS, iar desi Engadget s-a grabit sa spuna ca are o capacitate de 80GB, cei de la Gizmodo raman rezervati spunand doar ca din moment ce nu il pot deschide nu vor face estimari cu privire la capacitatea noului terminal.

Mie imi place design-ul acetui prototip si consider ca daca este intr-adevar viitorul iPhone HD, Apple va avea succes cu el. Voi ce parere aveti, va place, l-ati cumpara sau nu?

This post was last modified on apr. 19, 2010, 5:52 PM 17:52

Disqus Comments Loading...