X

geohot indeamna la rabdare in asteaptarea unei solutii de jailbreak

Vizibil saturat de atatea intrebari(si probabil pe buna dreptate) geohot a cerut celor care asteapta de la el o solutie de jailbreak sa nu-l mai intrebe privind data lansarii respectivei solutii pentru ca nu vor primi nici un raspuns si in mod sigur nu vor grabi data lansarii. Totodata geohot a dat de inteles ca momentan lucreaza asa ca aceasta ar putea fi si o explicatie pentru pauzele lungi intre raspunsurile de pe Twitter

.

Defapt nici macar nu e prima oara cand spune acest lucru, insa lumea asteapta de 2 luni o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 si satula de atata amagire doreste cat mai repede o solutie pentru telefoanele lor. Unii au intrebat de nenumarate ori daca vor putea decoda iPhone-urile cu baseband 05.12.01, raspunsul este NU, solutia pentru decodare va aparea la vara dupa iPhone OS 4.0 final.

Totodata luati in calcul si faptul ca o solutie de jailbreak penfru firmware 3.1.3 ar putea sa nu apara deloc avand in vedere timpul scurt intre lansarea iPad 3G in SUA si keynote-ul Apple din luna iunie.

This post was last modified on nov. 3, 2019, 1:26 PM 13:26

Disqus Comments Loading...