X

Imagini noi cu iPhone 4G/HD \”pierdut\” in Vietnam plus o comparatie cu iPhone 3GS

Ieri v-am prezentat primele imagini cu iPhone 4G/HD cumparat de o revista din Vietnam inclusiv un video demonstrativ si astazi cei din Vietnam au facut o serie intreaga de poze noi inclusiv o mica comparatie de design intre prototip si iPhone 3G. Fata de vechile modele de iPhone, noul este mult mai subtire chiar daca la o prima vedere arata mult mai gros si mai impractic decat iPhone 3G/3GS, insa in realitate veti observa din poze ca noul model are un design mai practic si sta mai bine in mana.

Sincer sa fiu design-ul nu e chiar atat de neplacut, pe mine incepe sa ma prinda cu cat vad mai multe poze si sunt sigur ca odata ce il veti vedea live va veti schimba si voi parerea, oricum sansele ca acesta sa NU fie viitorul iPhone sunt foarte mici.

Pe langa aceasta mica comparatie, baietii din Vietnam au incercat sa conecteze prototipul la iTunes insa desigur ca au aparut cateva erori pe care le veti vedea in imaginile de mai jos, totodata baietii au prezentat si cateva detalii despre prototip, direct din Mac OSX.

Eu unul abia il astept! Dar voi? Si-a schimbat cineva parerea?

This post was last modified on mai 13, 2010, 12:53 PM 12:53

Disqus Comments Loading...