X

Pentru developerii romani de aplicatii pentru iPhone

Stiu ca exista cativa developeri romani de aplicatii pentru iPad/iPhone/iPod Touch si prin acest articol as dori sa le ofer posibilitatea de a-si face cunoscute aplicatiile comunitatii utilizatorilor de iPhone, sper eu, dornica de a cumpara aplicatii bine facute si interesante.

Daca aveti o aplicatie pentru iPad/iPhone/iPod Touch interesanta si bine facuta atunci va rog sa imi trimiteti un e-mail la zaone@zaone.ro cu numele ei si un link in AppStore, iar daca eu consider ca merita sa ii fac un review si sa o prezint pe acest site atunci o voi face. Ideal ar fi sa imi lasati si un redeem code pentru ea ca sa-mi fac o idee cat mai buna, dar daca nu doriti e ok si asa. Totodata daca considerati ca ar fi in beneficiul vostru puteti lasa 2-3 coduri pentru un concurs care ar avea in prim-plan aplicatia voastra, iar in functie de redeem code-urile disponibile cativa comentatori norocosi ai acestui site vor castiga o aplicatie gratuita.

Orice fel de aplicatii sunt binevenite atat timp cat sunt utile pentru cat mai multi oameni.

Ideea din spatele acestui articol este de a ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor in promovarea aplicatiilor, nu caut sa obtin aplicatii gratuite, stiu ca ar fi fost frumos din partea mea sa-mi cumpar singur aplicatiile pe care voi le-ati propune insa din pacate nu-mi permit sa-mi cumpar aplicatii la discretie si acest site nu genereaza sumele de bani necesare pentru asemenea investitii. So, sper ca exista developeri cu aplicatii bune dornici de promovare.

This post was last modified on mai 29, 2010, 4:51 AM 04:51

Disqus Comments Loading...