X

Premiera : iPhone 4 la Orange in 2 saptamani

Acum cateva ore am trecut pe la un Orange Shop in cautare de cartele micro-SIM si am intrebat un reprezentant Orange despre data la care iPhone 4 va fi disponibila pentru comanda la Orange Romania. Informatiile primite de la reprezentantul Orange sunt acestea :

  • iPhone 4 va fi disponibil la pre-comanda la Orange in aproximativ 2 saptamani;
  • prioritate vor avea abonamentele noi, apoi fidelizarile(prelungiri de abonament) si sunt sanse mici sa fie disponibil si la pret standard la inceput;
  • nu se stiu inca informatii in legatura cu pretul;
  • stocurile vor fi probabil mici deoarece stocurile celor de la Apple sunt mici.

Viitorul nu “suna” prea bine, mai ales daca Orange va forta cumpararea iPhone 4 la abonamente noi deoarece asta presupune schimbarea numarului de telefon(din cate stiu eu) si chiar daca vor oferi telefonul la prelungire de abonament va trebui oricum sa avem un abonament destul de mare pentru a lua telefonul la o reducere semnificativa si prelungirea aceasta exclude din start decodarea gratuita.

Desigur informatiile acestea vin de foarte jos, adica de la reprezentant Orange iar lansarea iPhone 4 in Romania s-ar putea face in alte conditii si la alta data, eu am aflat acum cateva zile despre o data de lansare ceva mai tarzie. Avand in vedere ca iPhone 4 va fi comercializat codat prin Orange eu sper sa existe optiunea de a il cumpara si la pret standard insa privind la masurile luate de AT&T in SUA incep sa ma gandesc ca singura metoda de a achizitiona un iPhone 4 de la Orange va fi cu prelungire de abonament sau incheierea unuia nou.

Acum nu pot decat sa sper ca va intra in vigoare legea aceasta si Orange va renunta la a obliga oamenii sa faca abonamente noi pentru a cumpara un iPhone.

This post was last modified on iun. 26, 2010, 8:24 AM 08:24

Disqus Comments Loading...