X

Apple investigheaza problemele de performanta ale iPhone 3G cu iOS 4

Conform celor de la Wall Street Journal, Apple va investiga problemele de performanta pe care poseorii de iPhone 3G le au dupa ce au instalat iOS 4. Stim cu totii ca upgrade-ul la iOS 4 este o miscare total neinspirata pentru un posesor de iPhone 3G, deoarece intregul sistem devine foarte greoi, telefonul reusind cu greu sa deschida o aplicatie/lanseze o convorbire/etc. Daca includem in ecuatie si un jailbreak cu multitasking/wallpapers activate, atunci situatia devine si mai grea, dar majoritatea posesorilor de iPhone 3G stiu deja aceste lucruri. Ei bine iata ca Apple declara in sfarsit ca va investiga problema, dar asta nu inseamna ca va si rezolva ceva, deoarece limitarea performantei terminalului iPhone 3G a fost special facua pentru a forta utilizatorii sa treaca la iPhone 4, iar aceasta decizie i-a intors pe unii posesori de iPhone 3G impotriva celor de la Apple :

This phone has gone from being a dream to constantly annoying me. Not a way to make friends. I would upgrade to an iPhone4, but I’m feeling pretty angry that Apple has forced my hand by making my 3G unusable.

Inca dinainte sa fie lansat oficial iOS 4 eu am spus ca iPhone 3G/3GS vor fi limitate in performanta si iata ca asa a fost, aceasta fiind o practica obisnuita a celor de la Apple pentru a forta clientii sa treaca la noua generatie de terminale. Din pacate practica va continua si in anii urmatori, asa ca va puteti astepta ca anul viitor iPhone 3GS sa fie in aceeasi postura.

This post was last modified on iul. 29, 2010, 8:49 AM 08:49

Disqus Comments Loading...