X

My3G permite folosirea FaceTime prin 3G


My3G este o aplicatie asemanatoare cu 3G Unrestrictor si indeplineste aceeasi functionalitate, adica va da posibilitatea sa folosiri prin reteaua de date 3G aplicatii care in mod normal functioneaza doar prin WiFi. My3G a fost actualizata astazi la versiunea 4.1 iar principala noutate o reprezinta faptul ca folosind aceasta aplicatiei puteti face apeluri FaceTime prin reteaua 3G de date a operatorului vostru. Poate unii dintre voi se vor bucura la auzul acestei vesti insa din punctul meu de vedere e cam nefolositoare functia, iar raspunsul la intrebarea “de ce?” il aveti in acest articol.

Operatorii de telefonie inca nu ofera viteze suficient de bune pentru a intretine calitatea video a apelurilor prin FaceTime, Apple stie asta si de aceea exista limitarea WiFi only. Din pacate nu cred ca operatorii vor face schimbari retelelor de date pentru a aduce viteze mai mari asa ca nu va bucurati prea tare ca puteti folosi FaceTime prin WiFi.

Aplicatia My3G poate fi cumparata din Cydia la pretul de 2.79$.

UPDATE : Cei de la 9to5Mac au facut un video in care demonstreaza cum functioneaza FaceTime prin 3G. Merge mult mai bine decat in clipul video din articol de azi dimineata.

This post was last modified on aug. 2, 2010, 8:25 PM 20:25

Disqus Comments Loading...