X

Cati bani ati da pe un iPhone 4?

Stiu ca e duminica dimineata si probabil unii dintre voi citesc cu ochii intredeschisi acest articol, insa sunt curios ce suma de bani ati fi dispusi sa dati pe un iPhone 4 nou. Se apropie luna septembrie si Orange nu a anuntat inca disponibilitatea terminalului iPhone 4 in Romania, insa problema vine de la Apple nu de la Orange pentru ca intai trebuie sa anunte Apple lansarea in urmatorul val de tari.

Eu presupun ca Orange va comercializa iPhone 4 la preturi cuprinse intre 600 – 680€ pentru modelul de 16GB si cu 100/120€ mai mult pentru cel de 32GB. Aria de preturi este corecta pentru ca in momentul de fata acestea sunt preturile pentru iPhone 4 in cam orice tara din Europa, plus ca recent Optimus Portugalia(operator portughez detinut de Orange) a anuntat ca va comercializa iPhone 4 la preturi de 679/769€ pentru modelele de 16/32GB. Optimus Portugalia nu ar fi trebuit sa lanseze iPhone 4 insa sursele

sustin ca saptamana aceasta o va face.

In ceea ce priveste abonamentele… nu stiu ce optiuni ne va oferi Orange insa pentru inceput e foarte posibil sa vanda iPhone 4 la abonamentele de 19/39/59€ pe luna si exista o sansa destul de mare sa nu poata fi achizitionat decat cu abonament sau la fidelizare, cel putin pentru inceput.

So, tu cat ai da pe un iPhone 4 nou? Chiar si cu abonament.

This post was last modified on aug. 22, 2010, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...