X

SkyFire – primul browser pentru iOS ce reda continut flash?

V-am anuntat acum cateva luni ca SkyFire lucreaza la o versiune pentru iOS a browserului lor destinat terminalelor mobile, iar astazi au aparut informatii noi care sugereaza faptul ca aplicatia celor de la SkyFire ar putea fi trimisa la AppStore pentru aprobare chiar saptamana viitoare. Cei de la SkyFire au inceput sa lucreze la o aplicatie pentru iOS inca de cand Opera Mini a fost acceptata in AppStore, insa spre deosebire de esecut numit Opera mini SkyFire ar putea aduce pentru prima oara suport flash intr-un browser pentru iOS. Versiunile pentru Android, Symbian si Windows Mobile ale SkyFire au suport pentru continut flash si exista sanse ca aplicatia pentru iOS sa ofere aceleasi optiuni.

SkyFire converteste continutul flash intr-un format ceva mai “usor” de redat de catre terminalele mobile, iar daca aceasta conversie ar fi un proces ce ar intra in limitele impuse de Apple atunci am putea avea primul browser cu suport flash pentru iOS. Pana una alta asteptam sa vedem daca SkyFire va fi trimisa saptamana viitoare la Apple pentru aprobare in AppStore, apoi ramane de vazut ce va decide Apple in legatura cu ea.

Daca totusi vreti sa aveti posibilitatea de a reda continut flash in Safari, atunci trageti un ochi la tutorialul acesta pentru instalarea Frash.

This post was last modified on aug. 26, 2010, 6:22 PM 18:22

Disqus Comments Loading...