X

iOS 4.2 pentru iDevices disponibil in Noiembrie

iOS 4.2 va fi lansat de Apple in luna noiembrie si va fi directionat in principal pentru tableta iPad, adica majoritatea functiilor noi vor fi disponibile doar pe tableta iPad, insa unele dintre ele vor functiona si cu restul iDevice-urilor. Iata ce va aduce iOS 4.2 pentru tableta iPad :

  • toate functiile existente in iOS : multitasking, fast app switching/etc;
  • posibilitatea de a printa documente direct de pe tableta prin WiFi;
  • Airplay.

In primul rand pentru tableta iPad va exista o “print center” care va da posibilitatea de a administra fisierele pe care doriti sa le printati prin intermediul WiFi. Functia va fi compatibila cu orice printer care permite printarea prin WiFi, deci tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia de editare dorita, sa va conectati la imprimanta si sa incepeti printarea.

Airplay este cea de-a doua noutate si poate cea mai interesanta deoarece va da posibilitatea de a face streaming audio/video sau de a trimite poze prin WiFi catre si de pe tableta iPad. Aplicatia este asemanatoare cu AirTunes doar ca acum puteti vedea filme/asculta muzica prin WiFi direct de pe tableta iPad si in plus veti putea face streaming de pe tableta iPad pe noul Apple Tv tot prin WiFi.

Nu se stie cand exact in noiembrie va fi disponibil insa e probabil ca lansarea sa aiba loc undeva spre sfarsitul lunii.

Sursa poze.

This post was last modified on sept. 1, 2010, 10:59 PM 22:59

Disqus Comments Loading...