X

Epic Citadel – un tech demo cu grafica extraordinara pentru iDevices

Epic Citadel este un tech demo facut de Epic Games pe baza motorului grafic Unreal 3 si reprezinta un preambul al jocului Project Sword ce urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare in AppStore. Project Sword este un fel de MMORPG asemanator cu WOW pentru PC, adica veti putea juca online cu prietenii si va veti putea duela cu ei in arenele din Project Sword, totul intr-un environment extraordinar de bine facut. Grafica din tech demo-ul Epic Citadel este intr-adevar impresionanta, in special daca aveti o tableta iPad sau un iPhone 4 pentru ca pe aceste 2 device-uri puteti toate detaliile grafice ale jocului.

Din pacate Epic Citadel este doar un demo care va da voie sa va plimbati prin curtea interioara a unui caste plus cladirile aferente, si in jurul sau pentru a admira spectaculoasa priveliste ce il in conjoara. Jocul Project Sword va fi disponibil odata cu iOS 4.1 cand Apple va lansa Game Center, iar prin intermediul lor veti putea juca online impreuna cu prietenii vostri noua creatie a celor de la Epic Games. In prezentarea Apple cei de la Epic Games au facut o mica demonstratie cu o lupta intre 2 personaje din Project Sword si din cate au spus ei jocul va fi axat pe asa ceva, insa experienta completa o putem afla abia dupa ce il lanseaza oficial.

Epic Citadel are 82.3MB si poate fi descarcat de aici. In cursul serii a fost scos un update pentru joc, insa update-ul rezolva doar o problema de compatibilitatea cu vechile versiuni ale iOS.

This post was last modified on sept. 2, 2010, 10:00 AM 10:00

Disqus Comments Loading...