X

Tutorial: Cum sa adaugi un Carrier Logo pe iOS 4

Unii dintre voi au intrebat despre posibilitatea schimbarii carrier logo-ului in iOS 4 si nu am avut ce raspuns sa va ofer pentru ca nu stiam de vreo metoda prin care sa puteti face aceasta schimbare. Ei bine acum a aparut o metoda destul de simpla prin care puteti face acest lucru, metoda ce o voi detalia mai jos.

Pasul 1

Instalati aplicatia MakeItMine din Cydia.

Pasul 2

Cautati un carrier logo pentru iPhone sau cautati o poza si redimensionati-o astfel incat sa aiba dimensiunile 70×20, acestea fiind dimensiunile standard dar nu cele obligatorii. Poza trebuie sa fie in format .png.

Pasul 3

Copiati poza in 2 foldere separate, apoi denumiti prima copie Default_CARRIER_nume.png si cea de-a doua copie FSO_CARRIER_nume.png. Campul “nume” va fi redenumit cu o denumire aleasa de voi insa trebuie sa fie formata dintr-un singur cuvant.

Pasul 4

Acum trebuie sa copiati pozele redenumite in fisierele de sistem ale telefonului folosind ifunbox sau WinSCP. Dupa ce v-ati conectat la fisierele de sistem ale telefonului navigati catre System/Library/Core Services/Springboard.app si copiati cele 2 poze. Dupa ce ati copiat acolo navigati catre System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle unde veti copia din nou cele 2 fisiere.

Pasul 5

Deschideti aplicatia MakeItMine instalata la pasul 1, in casuta de text scrieti numele dat pozelor la pasul 3, apoi apasati butonul Carrier din partea stanga sus si apasati Respring.

Asta e tot, dupa ce apasati respring veti vedea ca in locul numelui operatorului va apare poza aleasa.

This post was last modified on sept. 8, 2010, 6:59 PM 18:59

Disqus Comments Loading...