X

Cateva noutati din iOS 4.2 ce au fost trecute cu vederea

In articolul de acum 2 zile am incercat sa acopar toate functiile descoperite in noul iOS 4.2 beta, insa din pacate au ramas cateva ce au iesit la iveala abia astazi. Este vorba de cateva noutati nu foarte importante insa care vor fi cu siguranta utile utilizatorilor de iDevices odata ce versiunea finala a iOS 4.2 va fi disponibila.

1. Posibilitatea de a vota clipuri video pe YouTube – aplicatia nativa YouTube din iOS 4.2 are implementat sistemul de votare existent pe site, astfel ca acum puteti vota clipul video favorit direct din aplicatie fara a fi nevoiti sa mai intrati pe site.

2. Posibilitatea de a initia un apel FaceTime din aplicatia Messages – acum in aplicatia pentru mesaje din iOS exista un buton care va da posibilitatea sa initiati un apel video prin FaceTime. Functia este disponibila doar pe iPhone 4 si desigur va functiona doar daca sunati un alt iPhone 4/iPod Touch 4G.

3. Restrictii introduse in iOS – acum in meniul settings avem posibilitatea de a seta ce anume poate fi sters din telefonul nostru, deci veti putea impiedica stergerea aplicatiilor instalate din AppStore, adica un sistem asemanator celui existent pentru aplicatiile din Cydia. Prin lista de restrictii exista una ce va impiedica stergerea sau modificarea conturilor de e-mail.

4. Aplicatia “Video” de pe iPad are inclusa o lista de sugestii care va atentioneaza in legatura cu alte clipuri video asemanatoare in iTunes. Aceasta functie este desigur exclusiv disponibila pentru tableta iPad.

Acestea sunt doar cateva noutati trecute cu vederea, insa lista intreaga a noutatilor o gasiti in articolul scris ieri, unde aveti si un clip video cu o scurta prezentare a noii versiuni de iOS.

This post was last modified on sept. 16, 2010, 11:24 PM 23:24

Disqus Comments Loading...