X

Video: Gangstar: Miami Vindication pe 23 septembrie in AppStore

Gangstar: Miami Vindication este continuarea best seller-ului Gangstar: West Coast Hustle lansat de Gameloft pentru iDevices anul acesta. Am mai vorbit despre acest joc intr-un articol trecut insa acum avem si un trailer oficial plus o data de lansare, mai exact pe 23 septembrie(joi) jocul va fi lansat in AppStore pentru iPhone/iPod Touch, urmand ca in octombrie sa fie disponibil si pentru tableta iPad. Privind trailer-ul am ramas putin dezamagit de grafica acestui joc si sper ca Gameloft sa fi pregatit o versiune compatibila cu “ecranul retina” al terminalului iPhone 4, altfel nu mai ramane decat sa sper ca gameplay-ul va eclipsa grafica destul de rudimentara.

Eu abia astept jocul, cu siguranta peste 2 zile il voi avea instalat in iPhone, si daca merita ii voi face un scurt review in ziua lansarii pentru a va anunta daca merita sau nu cei probabil 5-6€ pe care Gameloft ii va cere pe el. Voi ce spuneti, va intereseaza sau nu Gangstar: Miami Vindication?

UPDATE : Jocul este disponibil in AppStore Noua Zeelanda pentru 9.99$ adica 5.59€. Il puteti cumpara din AppStore Noua Zeelanda de aici.

This post was last modified on sept. 22, 2010, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...