X

iOS 4.2 beta 2 disponibil, iata noutatile

Astazi Apple a lansat cea de-a doua versiune beta pentru iOS 4.2 si gasim deja cateva noutati interesante in el. Din pacate aceasta versiune va fi disponibila abia in luna noiembrie, deci mai avem de asteptat destul de mult pana cand vom putea beneficia de schimbarile aduse de noul iOS. Va avertizez sa nu instalati iOS 4.2 beta deoarece are un baseband nou si riscati sa ramaneti fara posibilitatea de a va decoda telefoanele pentru o perioada lunga de timp.

Iata ce aduce nou iOS 4.2 beta 2 :
1. Apple a modificat logo-ul pentru Recovery Mode si va arata asa precum cel din poza. Este o schimbare normala avand in vedere ca au schimbat siversiunea de iTunes.

2. Campul Cellular Data Network a fost readaugat in sectiunea Network pentru a permite tuturor persoanelor sa modifice datele necesare conectarii la internet.

3. Au fost modificate animatiile pentru multitasking si acum ferestrele se vor roti spre partea stanga apoi vor intra sub cele noi.

4. Aplicatia AppStore din telefon afiseaza acum iconita GameCenter pentru toate aplicatiile carora developerii le-au implementat suportul pentru aceasta noua aplicatie.

5. Au fost rezolvate problemele cu Notificarile PUSH trimise pentru cei care aveau conturi pe MobileMe.

6. A fost implementata posibilitatea de a adauga prieteni noi in Game Center si din alte aplicatii compatibile.

7. Au fost adaugate noi optiuni pentru upload pe YouTube.

This post was last modified on sept. 29, 2010, 8:57 AM 08:57

Disqus Comments Loading...