X

Carcasele Bumper revin in magazinele Apple, costa tot 29$

Dupa ce Apple a recunoscut in fata lumii ca terminalul iPhone 4 are probleme cu semnalul si s-a oferit sa distribuie carcase Bumper gratuite tuturor celor care achizitioneaza un iPhone 4 pana pe 30 septembrie, iata ca acum compania a reintrodus in oferta celebra carcasa la pretul initial de 29$. Carcasele Bumper sunt facute dintr-un material cauciucat si probabil singurul motiv pentru care au fost produse era acela de opri contactul direct dintre deget si antena terminalului, mascand practic greseala de design. E adevarat ca o asemenea carcasa te scapa de pierderea semnalului, insa ele in realitate au un cost de productie de aproape 2$, deci de aproape 15 ori mai mic decat pretul din magazinele Apple.

In Romania carcase Bumper nu au ajuns si probabil nu vor ajunge prea curand deoarece Apple e prea ocupata sa le ofere clientilor din tarile importante. Daca ati achizitionat un iPhone 4 atunci ieri a expirat perioada in care puteati cere o carcasa gratuita, insa daca traiti intr-o tara civilizata care are Apple Store puteti merge la ei si pe baza unei demonstratii a problemei cu semnalul puteti primi o carcasa gratuita.

Pentru aceia care inca asteapta “o noua versiune de iPhone care are problema cu antena rezolvata” am o mica veste : nu va exista asa ceva, deci daca vreti un iPhone 4 cumparati-l acum daca gasiti pe undeva.

This post was last modified on oct. 2, 2010, 8:11 AM 08:11

Disqus Comments Loading...