X

Google TV – un contracandidat pentru Apple TV

Daca pentru iOS exista Android, iata ca acum pentru Apple TV exista Google TV, adica exact Google a lansat un produs asemanator cu cel al companiei Apple pentru a concura si in segmentul media. Google TV si Apple TV sunt practic niste cutiute mici care odata ce sunt conectate la un monitor va deschid o cu totul alta lume, o lume in care conexiunea la internet reprezinta cheia pentru vizionarea majoritatii continutului disponibil pentru aceste produse. Ambele companii au incheiat contracte cu marile retele de televiziune americane dar si cu marile case de distributie pentru a aduce propriilor clienti posibilitatea de a viziona serialele/filmele favorite in propria casa la preturi promotionale.

One of our goals with Google TV is to finally open up the living room and enable new innovation from content creators, programmers, developers and advertisers. By bringing Google Chrome and access to the entire Internet, you can easily navigate to thousands of websites to watch your favorite web videos, play Flash games, view photos, read movie reviews or chat with friends – all on the big screen.

Google TV a fost prezentat oficial astazi de catre Google si un video demonstrativ al noului produs puteti gasi aici. In mare face exact aceleasi lucruri precum Apple TV, adica va da posibilitatea de a viziona filme, poze, seriale, emisiunile preferate, poze sau inregistrari video, totul printr-o simpla apasare de buton. Google TV va rula si aplicatii din Android Market, insa acest lucru va fi posibil abia de anul viitor, dar Apple TV poate rula deja aplicatii din AppStore iar odata ce solutia de jailbreak va fi disponibila hackerii vor lucra la modificarea software-ului din Apple TV pentru a permite deschiderea aplicatiilor.

Google si Apple concureaza si pe piata media si asta e un lucru bun doar pentru americani deoarece in Romania nu ne prea sunt de folos mare parte din functiile celor 2 dispozitive, insa e bine de stiut ce mai lanseaza americanii.

This post was last modified on oct. 4, 2010, 11:13 PM 23:13

Disqus Comments Loading...