X

Find My iPhone functioneaza si pe iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G

Desi initial se credea ca functia Find My iPhone oferita gratuit de Apple va functiona doar pe iPhone 4, iPad si iPod Touch 4G, iata ca exista o metoda de a activa aceasta functie chiar si pe terminalele vechi. Apple explica pe site-ul sau ca pentru a activa aceasta functie trebuie ca, contul pe care il folositi cu MobileMe sa fie facuta pe un iPhone 4/iPad/iPod Touch 4G. Deci daca aveti un prieten cu un asemenea terminal rugati-l sa va faca un Apple ID pe terminalul sau iar mai apoi voi il veti putea folosi pe terminalul vostru pentru a activa functia Find My iPhone. Nu stiu daca aceasta metoda functioneaza si cu MobileMe Gallery dar am impresia ca da.

Pentru a folosi functia Find My iPhone trebuie sa aveti un terminal actualizat la iOS 4.2. Daca nu stiti cum sa activati functia Find My iPhone atunci consultati acest tutorial.

Create a free Find My iPhone account on any iPhone 4, iPad, or iPod touch (4th generation) running iOS 4.2. Once you create an account on a qualifying device, use your Apple ID and password to enable Find My iPhone on your other devices running iOS 4.2. Find My iPhone is not available in all countries.

Disqus Comments Loading...